AcasăNewsPSD da la schimb 15 parlamentari pe sotul Laviniei Sandru

PSD da la schimb 15 parlamentari pe sotul Laviniei Sandru

Proaspat casatorit in viata “civila”, Adrian Mocanu pune de un divort politic

PSD va jerfi cat de curand vreo 10-15 parlamentari pe altarul USL-ului, sustin ultimele barfe de sezon. Care completeaza si ca startul va fi dat la Buzau.

Proaspat casatorit in viata “civila”, Adrian Mocanu pune de un divort politic

Mai exact de Adrian Mocanu, tanar deputat PSD si coleg de partid cu tatal sau, presedintele Consiliului Judetean Buzau, care nu mai rabda sa stea in ograda pastorita de Victor Ponta. Motivul: ofensa adusa de conducerea pesedista, care a cedat PNL-ului local candidatura pentru CJ. Deja sufocat de atata nedreptate (in Buzau, PSD are 54% iar PNL numai 21de procente), tanarul Mocanu a fost si repezit de Victor Ponta, in auzul tuturor parlamentarilor PSD si USL, atunci cand a incercat sa ceara refacerea listelor din Buzau. Ceea ce a facut sa se reverse paharul rabdarii familiei Mocanu, cata vreme acum se vorbeste despre iminenta plecare a deputatului cu acest nume din PSD si de “detasarea” tatalui sau de acest partid. Iar exemplul deputatului Mocanu va mai fi urmat de vreo 10-15 parlamentari PSD nemultumiti, sustin sursele.

Parlamentarii au avut grija ca legea sa nu impiedice migratia politica

Cum Adrian Mocanu are deja experienta in traseism politic (a mai fost incercat de un puseu de independenta, in perioada martie – iunie 2010, cand a taiat-o scurt la UNPR), lucrurile se rezolva simplu pentru el, trebuie doar sa anunte in plenul Camerei ca spune “pa si pusi” partidului si devine independent. Ceva mai complicat este cu Mocanu senior, care ar pierde sefia CJ in caz de demisie din PSD. Nu se va intampla insa asa, acest drum fiind si el batatorit inainte de alti alesi locali, care s-au prins ca-ti poti injura si besteli cum vrei partidul si poti striga in toate cele patru zari ca te alaturi altei formatiuni cu conditia nu-ti dai demisia.

Democratul Valcov renunta la PDL de dragul sotiei

Darius Valcov pune linistea in familie mai presus decat pe cea din partid

Cum nici in natura politica nimic nu se pierde, ci totul se transforma, voci din interiorul puterii anunta si ele o dezertare, in favoarea opozitiei. Numele avansat este al primarului pedelist al Slatinei, Marius Valcov, despre care se spune ca se va tira, intr-o luna, in PSD-ul condus de Victor Ponta. La capitolul motive este pomenita si relatia de prietenie existenta intre sotiile celor doi domni, Daciana Sarbu si Lavinia Sandru.

author avatar
Adelina Ionicel
3.049 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger