AcasăNewsPSD cere excluderea Monicai Macovei din Parlamentul European

PSD cere excluderea Monicai Macovei din Parlamentul European

(foto: catalinivan.ro)

Europarlamentarii PSD a anuntat ca ii vor trimite o scrisoare presedintelui Parlamentului European prin care ii solicita ca Monica Macovei sa isi piarda functia de europarlamentar.

(foto: catalinivan.ro)

Presedintele delegatiei PSD din Parlamentul European (PE), Catalin Ivan, a anuntat ca, luni, va fi trimisa o scrisoare catre presedintele PE, prin care cere  ca Monica Macovei, acuzata ca ar fi prejuduciat imaginea Romaniei in strainatate, sa isi piarda manadatulm de Europarlamentar.

„Disperata si orbita de ura pentru ca USL a inceput sa faca dreptate, Monica Macovei vrea, nici mai mult, nici mai putin decat sacrificarea Romaniei la Bruxelles, exclusiv de dragul Robertei Anastase si a lui Traian Basescu. Pusa in fata pierderii puterii si a pedepsirii hotiilor pe care le-au comis in acesti ultimi ani, clica pedelista, in frunte cu Monica Macovei, lanseaza un atac fara precedent la adresa interesului national al Romaniei, ce risca sa arunce tara noastra la periferia Europei”, a declarat acesta, conform Realitatea TV.

Acesta a motivat ca membrul PDL ar trebui sa fie demis pentru”gravele prejudicii aduse interesului national, prin cererea de sanctionare a Romaniei in baza prevederilor articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene”.

„Deviza doamnei Macovei in acest moment este „dupa noi, potopul! Daca nu mai putem fi noi la butoane, macar sa distrugem tot!”. Doar cei din PDL sunt in stare sa calce in picioare interesele tuturor cetatenilor romani numai pentru a-si apara propriile lor interese, privilegii, hotii si ilegalitati. Singurul gest acceptabil pe care il mai poate face acum Monica Macovei este sa-si dea demisia din Parlamentul European!”, sustine Catalin Ivan.

author avatar
Ionut Zgimbau
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger