AcasăNewsPSD castiga alegerile tot in opozitie

PSD castiga alegerile tot in opozitie

Pesedistii nu au lipici la guvernare. Exceptand scurtul popas la Palatul Victoria din perioada 2008-2009, social-democratii se pare ca sunt condamnati sa se culce invingatori si sa se trezeasca invinsi.

Social-democratii ar trebui sa se pregateasca sufleteste pentru un nou esec

Atacat sau nu de energii negative si flacari violet, PSD se pare ca nu poate sa iasa din zodia nefasta in care a intrat de ani buni. Indiferent de conjunctura politica sau scorul electoral, pesedistii fac ce fac si tot in opozitie ajung. Speriati de acest gand, Ponta si ai lui incearca sa-si recastige linistea cu ajutorul unei fituici (angajament de necolaborare cu PDL, cum le place sa-l numeasca) pe care toate formatiuniile care alcatuiesc USL urmeaza sa o semneze pe 7 aprilie.

Liberalii joaca pe cont propriu

Un document fara valoare si care nu ofera PSD-ului nicio garantie. Cu atat mai mult cu cat, si dupa noiembrie 2012, cartile vor fi facute tot de Traian Basescu. Un Basescu care va profita din plin de tensiunile din USL pentru a le face liberalilor, satui sa priveasca la ciolan prin geamul macelariei, o oferta de nerefuzat. Iar misiunea nu va fi deloc dificila, avand in vedere ca, in momentul de fata, o parte dintre greii PNL negocieaza deja cu pedelistii si uneperistii  formarea unei noi coalitii care sa preia puterea odata cu incheierea alegerilor.

[poll id=”227″]

author avatar
Adelina Ionicel
621 afisari

1 COMENTARIU

  1. adelino, tata!! sunt curios despre ce vei mai scrie la anul pe vremea asta, cand USL-ul va GUVERNA Romania ??!! Am scris cu majuscule ca sa stii si tu ca cei carora crezi tu ca le face placere sa auda aberatiile pe care le scrii au FURAT tara in loc sa faca ceea ce trebuiau sa faca…Mira-s-ar lumea de tine, ‘telectualo!!!Halal !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger