AcasăNewsPSD – ATAC la bugetari: „Nu se poate cu pile, amante, nepoate”

PSD – ATAC la bugetari: „Nu se poate cu pile, amante, nepoate”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, marţi seara, că se impune o restructurare masivă la toate companiile din coordonarea ministerului, iar filtrul urmează să fie făcut de conducerea societăţilor respective.

 

„Se impune o restructurare masivă în toate companiile din minister. Filtrul îl va face managementul. Dacă nu sunt în stare să facă filtrul, atunci o să încercăm prin Adunarea Generală a Acţionarilor… Managerii, în general, vor să aibă rezultate. Cu pile, amante, nepoate, nepotisme nu poţi să generezi plus valoare şi o valoare adăugată”, a spus ministrul Transporturilor pentru televiziuni.

El a precizat că deja au început restructurările, dar acestea presupun nişte etape, şi chiar el ar da afara din minister câţiva funcţionari pentru a debloca nişte proiecte.

„Ne-am apucat deja de restructurări. Şi asta presupune nişte etape. Că şi eu aş da afară mâine, că am şi eu câţiva, inclusiv printre funcţionari. (…) I-aş da afară, numai că se întorc. Dar şi pentru şase luni i-aş da afară numai ca să ştiu ca pot debloca anumite proiecte. Eu când aud că nu se poate….ori vii să-mi spui soluţia cum se poate, ori nu mă laşi în punctul ăla: dom’le nu se poate, trebuie să schimbăm şapte legi ca să se poată ceva. Nu există aşa ceva, nu există mamă, tată, frate, soră, nepot, nimic. Eşti acolo să faci treabă. Noi avem target”, a explicat Cuc.
El a precizat că prima companie la care a început restructurarea este TAROM, unde Consiliul de Administraţie a decis săptămâna trecută subţirea unor departamente, precum partea de comercial, de economic, de achiziţii, „pentru că sunt anumite lucruri care nu funcţionează”.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger