AcasăNewsPSD asteapta ca ”brutalizatul” Stan sa-si dea demisia

PSD asteapta ca ”brutalizatul” Stan sa-si dea demisia

Pesedistii s-ar lipsi bucurosi de colegialitatea cu Ion Stan, de cand acesta are probleme cu DNA

Avocatul deputatului PSD acuzat de trafic de influenta sustine ca DNA l-a anchetat ”cu brutalitate” pe Ion Stan. Neimpresionat, Valeriu Zgonea asteapta demisia brutalizatului.

Pesedistii s-ar lipsi bucurosi de colegialitatea cu Ion Stan, de cand acesta are probleme cu DNA

Afirmatiile apar in raportul intocmit de Comisia juridica a Camerei, cu ocazia avizarii cererii DNA de arestare preventiva a lui Stan: ”Domnul avocat (Doru Viorel Ursu – n.r.) a subliniat faptul ca anchetarea domnului deputat Ion Stan a fost facuta cu brutalitate, respectiv, fara a fi fost citat a fost ridicat cu forta din fata sediului partidului din care face parte, a fost imbrancit, amenintat cu incatusarea si condus cu forta la sediul DNA”.

Aparatorul lui Stan le-a mai spus parlamentarilor si ca biroul lui Stan din sediul PSD Dambovita a fost perchezitionat de trei persoane care nu s-au legitimat si nici nu au permis sa fie asistati de cineva, iar la plecare nu au lasat niciun ”proces verbal, dovada sau document”. Chiar daca au retinut acuzatiile, deputatii juristi au avizat favorabil cererea DNA. Ba mai mult, Valeriu Zgonea, presedinte al Camerei Deputatilor si coleg de partid cu Stan, afirma ca acesta ar trebui sa demisioneze de buna voie, scutind astfel Parlamentul de  problema ridicarii imunitatii sale.

author avatar
Simona Badulescu
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger