AcasăNewsPSD are un "Plan B" fara Oprescu la Capitala

PSD are un „Plan B” fara Oprescu la Capitala

Desi  catalogheaza drept “simple speculatii” informatiile privind o posibila retragere a lui Sorin Oprescu din cursa pentru un nou mandat in fruntea Primariei Capitalei, uselistii si-au pregatit candidatul de rezerva.

Desi este favorit pentru un nou mandat in fruntea Primariei Capitalei, Sorin Oprescu s-ar putea sa rateze cursa prin neprezentare

Pesedistii si liberalii nu vor fi luati ca din oala in cazul in care Sorin Oprescu va fi fortat sa abandoneze lupta electorala. O recunoaste social-democratul Viorel Hrebenciuc, care a anuntat intr-o emisiune televizata ca  USL are un proiect de rezerva.

Viorel Hrebenciuc recunoaste ca USL ia in calcul posibilitatea ca Oprescu sa nu fie candidatul Uniunii

“Este clar ca avem si un plan B, pentru ca, Doamne fereste, se poate intampla orice  si nu trebuie sa fim surprinsi de evenimente”, a declarat Hrebenciuc, precizand si ca Oprescu este imbatabil.

9 SEPTEMBRIE 2011 - National anunta ca primarul Sorin Oprescu ar putea fi fortat sa se retraga din batalia pentru Capitala

Ca actualul primar general sta confortabil in sondaje  nu contesta nimeni, problema este ca, in mediile politice, continua sa se vorbeasca despre faptul ca Sorin Oprescu nu va mai apuca sa se inscrie in cursa din cauza unor dosare grele mai vechi sau mai noi.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
569 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger