AcasăNewsPSD are grijă de tineri (P)

PSD are grijă de tineri (P)

Tinerii sunt viitorul nostru, trebuie să se simtă în siguranță, să rămână, să se dezvolte și să-și crească copiii  în propria lor țară. Aceasta este cea mai inteligentă investiție pe care o națiune o poate face!

De aceea noi, PSD, facem o prioritate din sprijinirea tinerilor. Vrem să le asigurăm stabilitate, locuințe, locuri de muncă, pentru a-și întemeia familii și trăi civilizat, la standarde europene.

Guvernul nostru a eliminat impozitarea veniturile  din tranzacțiile imobiliare care nu depășesc 450.000 de lei, a subvenționat dobânzile la credite și a şi a redus cota la 5% TVA pentru achiziția de astfel de locuințe.

În 2019, prin programul Prima Casă, s-a alocat un fond de aproape 2 miliarde de lei – peste 418 milioane de euro –  pentru garanții bancare care să suțină creditele imobiliare cu avans minim – de numai 5% – pentru achiziția ori construcția de locuințe.

Astfel, alte sute de mii de români, cu vârsta până-n 35 de ani, se vor alătura celor peste 260 000 de tineri care au beneficiat anul trecut de sprijinul programului.

Relevant pentru impactul major și succesul programului este că-n 2019, nu mai puțin de 15 bănci participă și acordă finanțare pentru Prima Casă!

 

 

author avatar
A.P. Redactor
91 afisari

1 COMENTARIU

  1. Voi nu sunteti in stare sa acordati premiile cuvenite medaliatilor cu aur cum sa aveți voi grije de tineri pe un fond rosu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger