AcasăNewsPSD anuleaza mitingul din Capitala. Motivele

PSD anuleaza mitingul din Capitala. Motivele

Dragnea, lovit inca o data pe la spate de Codrin Stefanescu

Peste exact o saptamana, social-democratii ar fi vrut sa organizeze – dupa modelul de la Craiova sau Iasi – un miting de proportii in Bucuresti. Doar ca, in cursul acestei zile, s-a aflat ca acest lucru nu se va mai intampla.

Detalii despre considerentele care au dus la anularea manifestarii PSD din Capitala a dat secretarul general al formatiunii, Codrin Stefanescu, cel care a pus accent pe faptul ca, daca acest eveniment al social-democratilor ar fi ajuns sa aiba loc in Piata Victoriei intr-o zi din cursul saptamanii, s-ar fi produs aglomeratie in oras.  „Am hotarat, impreuna cu colegii din tara, sa anulam mitingul de pe 22 din Bucuresti, din  urmatoarele motive: unu – toti colegii care doreau sa participe la miting au vrut sa facem acest miting Piata Victoriei. Ori in Piata Victoriei in cursul saptamanii ar fi trebuit sa blocam toata circulatia, si cream un disconfort vizibil bucurestenilor, ceea ce nu dorim. La Romexpo, noi am cerut in autorizatie pentru 150.000 de participanti, insa am facut calculul ca mai mult de 120.000 nu incap si erau anuntati deja 150.000 de mii ca sa participe. Al treilea motiv este ca am hotarat ca saptamana viitoare sa ne ocupam strict de activitatile de campanie din teritoriu, toata lumea ramane pe loc”, din cate a explicat Codrin Stefanescu, miercuri dupa-amiaza, intr-o interventie la postul B1 TV.

467 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai Stefanescule , unui prost este destul sa-l lasi sa deschida gura ,restul vine de la sine
    tu esti o dovada de necontestat a prostiei ,iar acum ai calcat iar in strachini .
    Va freaca pe voi grija de circulatie !,v-a interesat pe voi ce gandeste romanul ? si vii cu frectii la picioare de lemn !.
    ODATA LEPRA ERA BOALA !de 30 de ani leprele sunt politruci. .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger