AcasăNewsPSD anti-Kovesi: „Dacă ajunge procuror-șef european, cu toții vom plăti factura”

PSD anti-Kovesi: „Dacă ajunge procuror-șef european, cu toții vom plăti factura”

Viorica Dăncilă a afirmat că, în cazul în care Laura Codruţa Kovesi va fi numită procuror-şef european şi se vor adeveri acuzaţiile care îi sunt aduse în ţară, atunci România „va plăti factura” şi va pierde credibilitatea în rândul instituţiilor UE.

Foto Twitter

„Asupra doamnei Laura Codruţa Kovesi planează mai multe suspiciuni. Eu nu spun că este vinovată sau nevinovată. Nu o cunosc pe doamna Kovesi. (…) A plecat ca procuror general al DNA nu pentru că a vrut dumneai, ci pentru că a existat un raport. Eu cred că era bine să îşi rezolve aceste probleme în ţară, care creează semne de întrebare şi pe urmă să meargă să candideze la Bruxelles. De aceea am spus că e nepotrivită”, a declarat Dăncilă pentru televiziuni.

Premierul a adăugat că este importantă imaginea României, iar dacă Laura Codruţa Kovesi va fi aleasă la şefia Parchetului UE şi acuzaţiile la adresa ei se vor adeveri, atunci instituţiile eurpoen vor spune că România are o problemă cu procurorul-şef european.

„Vă întreb un lucru? E numită doamna Kovesi, dacă una dintre acuzaţiile la adresa ei se vor adeveri, ce vom face noi ca ţară? (…) Toţi vor spune România are o problemă cu procurorul european. Atunci cine va plăti factura? Nu va fi plătită pe persoană fizică, ci noi toţi ca ţară o vom plăti. Susţinerea mea contează mai puţin”, a explicat Dăncilă.

 

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
196 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger