AcasăNewsPSD acuza: Iohannis nu intelege nimic din obligatiile pe care le are...

PSD acuza: Iohannis nu intelege nimic din obligatiile pe care le are fata de Armata Romana

Puterea, un sac prea greu pentru umerii lui Liviu Dragnea

In contextul deciziei Curtii de Apel Bucuresti de a suspenda decretul prin care presedintele prelungise cu un an mandatul generalului Nicolae Ciuca in fruntea Statului Major al Apararii, social-democratii au reactionat dur la adresa lui Klaus Iohannis.

Este vorba despre o postare pe Facebook, prin care i se cere sefului statului „sa renunte la incapatanare si sa numeasca un nou sef al Statului Major”.

Iata mesajul PSD:

„Iohannis nu intelege nimic din obligatiile pe care le are fata de Armata Romana. Chiar in contextul intalnirii pe care a avut-o cu secretarul general NATO, Iohannis a lasat Armata Romana fara sef de Stat Major! Este cea mai grava vulnerabilizare a Armatei Romane de dupa caderea regimului comunist si pentru prima oara cand o armata din cadrul NATO ramane fara comandant militar! Chiar daca decizia Curtii de Apel nu este definitiva, Armata Romana nu poate ramane in incertitudine si nu poate fi subiect de dispute politice! Iohannis trebuie sa renunte la incapatanare si sa numeasca un nou sef al Statului Major!”

author avatar
Andrei Coman
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger