AcasăNewsPSD a depus lista cu candidatii la europarlamentare. Plumb: meritam mai mult

PSD a depus lista cu candidatii la europarlamentare. Plumb: meritam mai mult

Social-democrata care deschide lista cu aspirantii sustinuti de partidul sau pentru alegerile europarlamentare din luna mai a venit in urma cu scurta vreme, alaturi de colegi de-ai sai, pentru a depune documentul la Biroul Electoral Central.

(foto: Facebook)

Convinsa ca va ajunge din nou in randul europarlamentarilor, Rovana Plumb a dezvaluit ce planuri are, in viitoarea postura. „Imi iubesc enorm de mult tara si-mi doresc sa continui batalia pentru Romania, pentru ca meritam mai mult, avem de oferit UE si putem sa cerem mai mult, pentru ca chiar meritam mai mult (…) dupa sapte ani ma intorc in Parlamentul European (…) pentru a lupta pentru binele romanilor”, a declarat actualul ministru al Fondurilor Europene.

author avatar
Cristina Stefan
192 afisari

2 COMENTARII

  1. Dacă iubeai așa mult țara, îi învățai și limba, corect, tolomaco, și n-ai fi dat ” enorm de mult ” pe gaura gurii. O grămadă de imbecili, de la majoritatea partidelor perindate ba pe la putere, ba prin opoziție (niște ploșnițe hoațe, care se interșajează) s-au abonat, pe vecie, la banii publici și la trai pe vătrai, rezultatele lor fiind zero barat, nema, canci, ciuciu. Un exemplu elocvent este și această bovină coafată, cu un lexic de 100 de cuvinte. Și, ca ea, are cu duiumul România. Halal!

  2. ” merităm mai mult…pentru că chiar merităm mai mult ”. Profund! Copitata se referă la ea și neamurile ei, o trădează discursul de repetentă hrăpăreață.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger