AcasăNewsPSD a decis: Moțiuni simple pe numele miniștrilor Cîțu și Oros

PSD a decis: Moțiuni simple pe numele miniștrilor Cîțu și Oros

Ciolacu, mesaj de ultimă oră pentru Iohannis, după recordul de infectări: ”URGENT”!

Doi dintre miniștrii din actualul Cabinet vor fi vizați de moțiuni simple, la Senat și, respectiv, Camera Deputaților.

După ce conducerea interimară a Partidului Social Democrat a stat, marți, la masa discuțiilor, la sediul central al formațiunii, Marcel Ciolacu a anunțat, după încheierea ședinței, că pesediștii vor depune două moțiuni simple pe numele miniștrilor Agriculturii – Adrian Oros, și, respectiv, al Finanțelor – Florin Cîțu. „Ținând cont de faptul că dl Cîțu a mai trecut prin această procedură (…) la Senat, (…) de data aceasta o să depunem la Camera Deputaților, astfel încât să fie evident faptul că toate forțele politice, în afară de PNL, nu mai doresc să aibă de-a face cu un asemenea ministru. Îl rog public pe dl ministru Cîțu să înceteze toate minciunile din spațiul public. Nu are nicio legătură o moțiune (…) simplă cu nu știu ce site blocat de OZN-uri și extratereştrii din creierul dânsului”, a anunțat Ciolacu, cu referire la recentele postări făcute de ministrul Finanțelor, cu referire la programul IMM Invest.

„Deja s-a depășit linia roșie în ceea ce-i privește pe cei doi miniștri”, a mai subliniat Ciolacu, în fața presei.

Din câte a anunțat liderul interimar al PSD-ului, moțiunile vor fi depuse cel mai târziu săptămâna viitoare, urmând să intre apoi în dezbatere parlamentară.

author avatar
Cristina Stefan
169 afisari

4 COMENTARII

  1. Oricum PNL trebuie sa fie extrem de precaut din 3 motive.
    1 PSD e un partid teribil de puternic si teribil de experimentat.
    2 Sa nu decimeze electoratul ca pierd puterea ma refer la bugetari si pensionari, ambii folositori la urna.
    3 Sa aibe tenacitatea si intuitia sa ia masuri oportune pt a evita criza si inflatia care le poate fi fatale.

  2. PSD e un partid teribil de puternic si echilibrat ? Ha , ha , ha , d-aia a votat la Camera Deputatilor pe neveu autonomia Tinutului Secuiesc ? S-au dus pe apa sambetei , rade si Dancila de Ciolacu , nu trece nici o lege fara aprobarea sefului Camerei Deputatilor . Trebuie sa repare Senatul porcaria , RUSINE PSD , RUSINE CIOLACU , v-ati pus toata tara in cap , tradatorilor !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger