AcasăNewsPrudenta bugetara inlocuita cu prudenta electorala

Prudenta bugetara inlocuita cu prudenta electorala

Dupa ce s-a batut cu pumnu-n piept ca n-are alta grija decat scaparea tarii de criza, Guvernul o da tot pe pomeni electorale

Imuna la orice avertisment dat de presedintele Basescu, coalitia guvernamentala a decis majorarea pensiilor si salariilor din al doilea trimestru al anului viitor.

Dupa ce s-a batut cu pumnu-n piept ca n-are alta grija decat scaparea tarii de criza, Guvernul o da tot pe pomeni electorale

Deviza bugetara lansata de Traian Basescu, „prudenta, prudenta, prudenta”, nu se asorteaza cu un an electoral, si-au zis, ieri, guvernantii. Ca urmare, liderii Coalitiei au decis sa largeasca putin cureaua, dupa intalnirea din luna aprilie cu FMI. In functie de evolutiile economice interne si externe, masura are si acceptul FMI. Jeffrey Franks a confirmat intelegerea, specificand insa si ca majorarile salariale vor fi mult mai modeste decat in trecut.

Dincolo de orice intelegeri, decizia de ieri surprinde, din moment ce ea vine dupa ce guvernantii de la Bucuresti s-au jurat zile intregi ca s-au lepadat definitiv de orice populism si ca nu vor tine sub nicio forma cont de interesele lor electorale in 2012.

author avatar
Simona Badulescu
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger