AcasăNewsProxenetul Tamarjan revine printre fotomodele

Proxenetul Tamarjan revine printre fotomodele

Imbracat la patru ace, Ion Tamarjan bate localurile de lux din Capitala in cautare de „tinere talente”

Ion Tamarjan, alias „Terra”, personajul principal din dosarul „Sexgate cu VIP-uri si politicieni“,  s-a transformat in „Crai de Dorobanti” si recruteaza din nou fete, pentru a le lansa in lumea modei.

Imbracat la patru ace, Ion Tamarjan bate localurile de lux din Capitala in cautare de „tinere talente”

Ion Valeriu Tamarjan, individul acuzat alaturi de Relu Costan, Gabriel Voicu si Stefan Nicola in celebrul dosar „Prostituate de lux pentru politicieni”, nu pare sa-si faca prea multe probleme in privinta procesului  care se deruleaza cu viteza melcului la Tribunalul Ialomita.

Fotografia in care apar fetele din Slobozia poarta semnatura lui „Terra”

Tamarjan, alias „Terra”, a stat departe de lumea modei o buna perioada, insa s-a intors recent, in forta.

Tamarjan a realizat aceste fotografii la un casting organizat de o televiziune, unde el a mers pentru a intra in contact cu fetele dornice de afirmare

El a devenit un client fidel al cluburilor de noapte din Capitala, unde a cunoscut tinere dornice de afirmare. Acum se recomanda simplu – „Ionut” – si sustine ca este fotograf profesionist si organizator de evenimente mondene.

A colaborat cu mai multe tinere sexy si a realizat pictoriale cu fetele care spera sa ajunga pe catwalk. Cele mai multe sunt din orasul sau natal, Slobozia, de unde in urma cu cativa ani „Terra” recruta pustoaice naive pentru a le strecura in paturile politicienilor, contra cost.

Minore pentru politicieni

Tamarjan este acuzat de procurorii DIICOT ca, in perioada 2006-2009, a organizat o ampla retea de prostitutie sub paravanul unor firme de modeling, prin care a racolat 80 de fete, 17 dintre acestea fiind minore. Conform anchetatorilor, el si complicii le-au obligat pe tinere sa se prostitueze „prin constrangere, inselaciune sau profitand de starea de vulnerabilitate a acestora”. Fetele erau plasate pe piata prostitutiei de lux din Romania, Italia si Austria, in cluburi sau la locuintele clientilor – din care faceau parte politicieni si cunoscuti oameni de afaceri.

author avatar
Narcis Voica
2.311 afisari

1 COMENTARIU

  1. Hi, Hi, Hi, Tera mafiotu, asta sta in casa cu parintii, nu are dupa ce bea apa si voi il faceti personaj transfrontalier.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger