AcasăNewsProxeneții și-au făcut dreptate singuri în centrul Capitalei

Proxeneții și-au făcut dreptate singuri în centrul Capitalei

Bătaie ca-n filmele western în cel mai fierbinte loc din Capitală

Poliția Capitalei a fost, ieri, în imposibilitatea de a acționa în timpul unui incident petrecut în zona zero a Bucureștiului. Un om a fost ucis cu bâtele într-o acțiune desprinsă parcă din filmele cu mafioți. Crima din Piața Constituției, din fața Parchetului General, a șocat o țară întreagă. Un bărbat a murit la doar câțiva metri de sediul unor importante instituții, iar alții au fost răniți în bătaia extrem de violentă cu săbii, bâte și topoare.

Bătaie ca n filmele western în cel mai fierbinte loc din Capitală

Scenele de groază au avut loc fără ca cineva să intervină pentru a aplana conflictul. Din păcate, lupta s-a soldat cu un mort și câțiva răniți. Trecătorii din zonă au apelat serviciul 112. Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a interveni, numai că  atacatorii erau mult mai mulți decât forțele de ordine. Martorii au declarat că au auzit focuri de armă. Mai mult decât atât, au fost găsite cartușe și un încărcător de pistol cu gaze pe jos. Din nefericire, un bărbat de 30 de ani, care a fost lovit în altercație, a murit la scurt timp, iar un altul de 20 de ani se află în continuare în stare gravă la spital. Polițiștii au precizat că bătaia sângeroasă și extrem de violentă este anchetată de Serviciul Omoruri și de Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Totul s-a petrecut la doar o seară de la un alt accident grav în urma unor curse ilegale de drifturi, în același loc. Pe de altă parte, polițiștii din zonă șitu că acolo se petrec seară de seară diverse ilegalități ca trafic de droguri dar și că acolo sunt aduse ”la produs” tinerele care se duc ulterior în Centrul Vechi. Procurorii spun că se efectuează investigații în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

author avatar
Ramona Feraru
4.401 afisari

12 COMENTARII

  1. Cu niste structuri de interventie subdotate material, fara legislatie care sa ii ajute sa se impună, cu un sistem judiciar nesimțit ne afundăm până in creștet in cacao. Oricum sfârșitul e tot mai aproape.

    • tara sistemului ticalosit, care a legat de maini si de picioare pe multi ori i-a terorizat si care are ca unul dintre reprezentantii straluciti pe zeita anticoruptiei, LCK

  2. Așa ceva în București și polițiștii, jandarmii, procurorii mai sunt și salarizați, ?

  3. E și tara lui Kovesi și Iohannis, băi, lăsați-o moartă. La fel de jeguri ca psd.

  4. Dupa ce isi bagau ranga pe gat proxenetii , sa mai salvez nitel din plumbi…Montam o căța fedeleş, o instalam usurel pe un parapet batut in 4 cuie. Aduceam vo zece funii de plumbi proaspeti uscati. Si puneam cataua pe proxeneti sa latre pana se indoia tevile de fum …

  5. @ Considerați și că procurorul general Licu ar trebui să comunice public cărei direcții din parchetele publice îi revine atribuția soluționării aspectelor prezentate de articol, referitor la prevenția și combaterea faptelor antisociale prezentate în articol, și căror alte instituții publice, ?
    Opinați că și șeful direcției din parchetele publice indicată de procurorul Licu ca având atribuții și responsabilii din instuțiile ce ar putea fi considerate cu atribuții de către procurorul general Licu, ar trebui să prezinte în mod public explicații și despre prevenirea și combaterea fenomenelor antisociale relatate în articol, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger