AcasăNewsProvident lanseaza imprumutul rapid promotional ProviSenior! Dobanda redusa, Asigurare de Viata si...

Provident lanseaza imprumutul rapid promotional ProviSenior! Dobanda redusa, Asigurare de Viata si Accidente gratuita

imprumut rapid

La Provident, te poti bucura de un imprumut rapid cu gestionare la domiciliu, aprobat si oferit in maximum 48 de ore. Acest serviciu optional si auxiliar, contra cost, este ideal indeosebi pentru persoanele varstnice.

Astfel, un reprezentant de vanzari se va deplasa acasa la tine, in conditii de maxima siguranta anti COVID-19, iti va inmana personal banii si te va vizita lunar sau saptamanal pentru colectarea ratelor.

Intrucat dovada venitului necesar pentru aprobarea unui imprumut rapid de la Provident poate fi realizata inclusiv prin prezentarea talonului de pensie, seniorii pot obtine si ei un credit de nevoi personale in conditii minime de eligibilitate, in general.

imprumut rapid

Dar, mai mult decat atat, acum Provident lanseaza un tip de imprumut rapid nebancar special dedicat persoanelor varstnice. Este vorba despre promotia ProviSenior!

Pentru ca la pensie planurile tale sa fie mai usor de indeplinit, am creat ProviSenior, pachetul special cu dobanda redusa si o Asigurare de Viata si Accidente gratuita”, declara reprezentantii companiei.

Conform promotiei, doar acum ai:

  • Sume intre 500 si 15.000 de lei
  • Reducere de 10 puncte procentuale la rata dobanzii
  • Rate fixe saptamanale
  • Asigurare de Viata si Accidente gratuita

Conditiile minime de acordare a unui imprumut rapid ProviSenior:

✔ Persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 60 de ani si are un cupon de pensie             pentru limita de varsta

✔ Venit fix minim de 300 de lei/luna dovedibil

✔ Adresa de domiciliu/resedinta pe teritoriul Romaniei

✔ Un numar de telefon valabil

 

Perioada promotiei este intre 02.03.2021 – 22.03.2021, iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

Important! Asigurarea este optionala si este valabila pe durata contractului de imprumut rapid. Fiind un produs optional, oferit doar la cererea clientului, obtinerea asigurarii nu este obligatorie pentru acordarea creditului si, de asemenea, nu influenteaza in niciun fel conditiile creditului acordat.

Asigurarea este oferita in parteneriat cu societatea de asigurari Metropolitan Life Asigurari MetLife Europe d.a.c. Dublin – Sucursala Bucuresti, prin intermediul Provident Agent de Asigurare SRL.

Asigurarea de Viata si Accidente acopera urmatoarele riscuri:

  • Spitalizare din accident
  • Interventii chirurgicale din accident
  • Arsuri din accident
  • Fracturi din accident
  • Deces din accident
  • Deces din imbolnavire

Daca vrei sa afli mai multe detalii, intreaba reprezentantul acreditat Provident Agent de Asigurare! Pentru a aplica pentru promotia ProviSenior, in vederea obtinerii unui imprumut rapid de tip nebancar din oferta Provident Financial Romania, cel mai simplu poti aplica online, folosind formularul de pe site.

Dupa completarea formularului cu datele tale de contact, un reprezentant al companiei te va suna in cel mai scurt timp pentru a-ti raspunde la orice intrebare si a te ghida mai departe in obtinerea creditului promotional special conceput pentru seniori.

Alternativ, poti trimite un SMS la 1805, iar un reprezentant Provident te va contacta telefonic in cel mai scurt timp, cu aceeasi promptitudine.

Asadar, daca te incadrezi in categoria de varsta 60+ si ai planuri pe care vrei sa le duci la bun sfarsit pe durata pensiei ori vrei pur si simplu sa-ti sustii financiar copiii si nepotii, Provident e acum alaturi de tine cu imprumutul promotional ProviSenior!

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger