AcasăNewsProtestul fermierilor nici n-a început în Bucureşti, dar e deja SCANDAL! Nicuşor...

Protestul fermierilor nici n-a început în Bucureşti, dar e deja SCANDAL! Nicuşor Dan aruncă NUCLEARA

nicusor dan

Primăria Capitalei a aprobat o manifestație a fermierilor și transportatorilor în zilele de duminică, luni și marți în parcarea din Piața Constituției, cu 5.000 de oameni și 200 de vehicule.

Prefectul Capitalei, Rareș Hopincă (lider PSD Sector 5), a susținut că solicitarea aprobată de Nicușor Dan a fost făcută în nume personal de către Bogdan Petre, care ar fi avocatul Dianei Șoșoacă.

Nicușor Dan ştie cine a formulat solicitarea

Nicușor Dan a spus că știe cine a formulat solicitarea și a explicat de ce a respins anterior mai multe cereri de proteste ale fermierilor și transportatorilor în București.

Am avut această cerere, care s-a discutat în comisie ieri (n.r. – joi), pentru 200 de utilaje și 5.000 de oameni. Solicitarea a fost pentru Piaţa Victoriei şi, în urma discuţiilor din comisie, am aprobat-o pentru parcarea din Piaţa Constituţiei.

Diferenţa esenţială între cele două este că nu se afectează traficul rutier”, a declarat Nicușor Dan, care a continuat:

„Am aprobat acest protest la solicitarea unui cetățean, așa cum am aprobat o mie de alte proteste până acum, pentru că îndeplinea condițiile legale”.

Prefectul acuză un protest politic

Rareș Hopincă, prefectul Capitalei, crede că se pregăteşte un protest politic.

Ce fac, în schimb, și o s-o fac în aceste zile, este să facem distincția între un protest politic, cum este cel avizat în București, și protestul real al unor categorii socio-profesionale, care nu are nimic în comun cu această politizare. Deci, repet! Spectaculos, poate știrea zilei, primarul nu este politicianist.

Primarul a autorizat un miting al doamnei Șoșoacă. Atât! Nu e nici politicianism, nici nepoliticianism. Vorbim doar despre realități.

Și cum am spus, realitatea este să separăm aceste manifestații, una este manifestația politică a unui partid extremist în Piața Constituției, și alt lucru este protestul de la Afumați și din mai multe orașe ale țării, unde pe bună dreptate o serie de fermieri și de transportatori își exprimă necesitățile, nevoile, revendicările, și față de care Guvernul României a manifestat în permanență deschiderea la dialog.

Exprimarea hazardată a unor partide extremiste este o realitate, din păcate. Ce putem noi face, este să separăm protestatarii de bună credință, și să-i protejăm cu forțele de ordine, și la fel, să protejăm și aceste exprimări”, a spus Rareș Hopincă, prefectul Capitalei, conform digi24.

Șoșoacă se face că nu ştie, avocatul o contrazice

Senatoarea Diana Șoșoacă, președinta partidului SOS România, susține însă că nu are nicio legătură cu notificarea de protest în numele fermierilor și transportatorilor avizată de Nicușor Dan.

„Ce s-a aprobat nu are nicio legătură cu cererea mea, e cererea unei persoane fizice, Bogdan Petre, care am înțeles că s-a dus ieri la Primărie, în urma discuțiilor pe care eu le-am avut.

Nu e avocatul meu! Ca să fie avocatul meu, trebuie să am un contract de asistență juridică, nu e avocat la partid!”, a zis Şoşoacă.

Avocatul Mircea Bogdan Petre spune, la rândul său, că a făcut în nume personal solicitarea de protest și că i-a „cerut acceptul senatoarei”, potrivit hotnews.ro.

author avatar
Andrei Ștefan
1.170 afisari

10 COMENTARII

  1. Felicitari Nicusor !
    Pentru gestul asta te votez daca mai candidezi !
    Incepi sa-mi fii simpatic si nu esti singurul !

    • Pai, ce poate face un userist?
      Sa incurce lumea si traficul.
      Si daca vor veni in Bucuresti e tot acelasi lucru cu intrarea in Bucuresti.Protestul cu blocarea a Pietei Victoriei e doar pentru useristi.Si nici nu au fost amendati vreodata.
      Ca de zapada de pe strada nu se ocupa Nicusor, cum.nu s-a ocupat de nimic prin Bucuresti.

  2. Realitatea este că Sosoaca, ca cand nu a mâncat usturoi, iar Nicușor, ca cum nu arepifusor pe botisor, si-au potrivit mănușile.

  3. Bă oameni,ce naiba de când îți trebuie autorizație,pe bune , când ești nemulțumit de trai , viață socială, etc. Vai de capul nostru ,de prostia din noi. Mai rău decât dictatură,asta ce e

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger