AcasăNewsProtestul din Piata Victoriei - deturnat de ultrasi. Incidente in centrul Capitalei

Protestul din Piata Victoriei – deturnat de ultrasi. Incidente in centrul Capitalei

Protestul din Piata Victoriei, a doua manifestatie semi-spontana initiata dupa cea de marti seara, de dupa anuntarea Ordonantei de Urgenta, a degenerat in urma unor incidente cu Jandarmeria.

Miercuri, in jurul orei 22.00, in piata din fata sediului Guvernului, zona ocupata de 100.000 de protestari, mai multe persoane – despre care se crede ca ar fi membri ai unor galerii de fotbal – au inceput sa arunce cu petarde si torte.

Imediat, jandarmii au intervenit folosind gaze lacrimogene. In piata se aflau numerosi manifestanti pasnici, veniti la protest insotiti de copii.

Huliganii au continuat sa arunce in jandarmi cu bulgari de zapada, caramizi, bolovani, sticle, ba chiar au folosit si tomberoane de gunoi. Mai mult, s-a dat foc la un chiosc de pe Bulevardul Ana Ipatescu.

Potrivit Ministerului de Interne, un jandarm a fost ranit si transportat de urgenta la spital. De asemenea, un protestatar a fost dus si el la Spitalul Floreasca. Ulterior, SMURD a mai confirmat ca alte doua persoane au ajuns la spital.  Jandarmeria a operat mai multe retineri.

author avatar
Mihai Koblenko
648 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger