AcasăNewsProtestul AUR de la Parlament, încheiat cu rețineri. Cine este bărbatul care...

Protestul AUR de la Parlament, încheiat cu rețineri. Cine este bărbatul care a vandalizat mașinile din curte

protestProtestul AUR de la Parlament, încheiat cu rețineri. Cine este bărbatul care a vandalizat mașinile din curte

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, de polițiști, fiind suspectat că a aruncat cu vopsea pe patru mașini la protestul de la Parlament, organizat de AUR împotriva certificatului verde.

Individul va fi dus, miercuri dimineață, în Instanță, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acuzațiile sunt de distrugere, port ilegal de obiecte interzise, violarea sediului profesional, tulburarea linistii și ordinii publice, potrivit g4media.ro.

Bărbatul a fost găsit de jandarmi pe Bulevardul Libertății din București. În urma controlului corporal și al bagajelor, asupra sa au fost găsite o mască de gaze militară, două cartușe filtrante, un briceag multifuncțional, seringi sigilate, precum și o stație de emisie-recepție.

Protestatarii AUR au intrat cu forța în curtea Parlamentului

Încă un protestatar participant la protestul AUR de la Parlament de marți a fost reținut. Este vorba despre un bărbat de 23 de ani, recunoscut pe baza imaginilor filmate, care a fost reținut pentru 24 de ore.

El va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.Tânărul este unul dintre cei care au forțat poarta Senatului în jurul orei 11, când protestatarii au intrat în curte.

De asemenea, Ministerul de Interne (MAI) transmite că s-au aplicat 58 de sancțiuni.

author avatar
Andreea Vlad