AcasăNewsProtestele transportatorilor şi fermierilor continuă. Drumuri blocate, haos pe șosele - Harta...

Protestele transportatorilor şi fermierilor continuă. Drumuri blocate, haos pe șosele – Harta actualizată

sursa foto: antena3.ro

Protestele transportatorilor şi fermierilor continuă și miercuri în unele zone din țară. Se intră în cea de-a opta zi de protest.

Centrul Infotrafic anunţă, miercuri dimineaţă, 17 ianuarie, că traficul este restricţionat în două judeţe, în contextul protestelor transportatorilor şi fermierilor. Sunt autovehicule parcate pe prima bandă a DN 2, în judeţul Ilfov, la Afumaţi. Dar şi la Vama Siret.

Citiți și: Fermierii, trădați din toate părțile. Protestele nu se vor opri

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (06:45), nu sunt înregistrate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier”, a transmis miercuri dimineață sursa citată.

Sunt, însă, restricții de trafic la nivel rutier, ca urmare a protestelor transportatorilor și fermierilor. E vorba de restricții pe DN 2, la Afumați, Ilfov, dar și la Vama Siret, în județul Suceava.

Detalii de la Infotrafic

„În ceea ce privește situația protestelor transportatorilor/fermierilor, traficul rutier este restricționat în 2 județe:

1. IF: DN 2 – Afumați, unde banda 1 a sensului de mers către capitală este ocupată de autovehiculele parcate, circulația desfășurându-se pe banda nr. 2;

2. SV: DN 2 – Vama Siret, unde sensul de ieșire din țară este ocupat de autovehiculele protestatarilor, circulația desfășurându-se pe un singur fir, alternativ pentru ambele direcții”, potrivit Infotrafic.

author avatar
Andrei Coman
262 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Accident grav. Cinci răniți, după ce un microbuz s-a izbit de un copac, în Gorj

Un accident grav, în care a fost implicat un microbuz, a avut loc miercuri în județul Gorj. La fața locului au intervenit de urgență...

Reacţia DURĂ şi încisivă a lui Piedone după ce Nicuşor Dan a anunţat că rezolvă problema traficului în 2035: „Ai dat căruța în gard,...

Nicuşor Dan a venit cu un termen "optimist" pentru bucureşteni: problema ambuteiajelor din Capitală va fi rezolvată în 2023.”Analizăm concluziile studiilor de fundamentare care...
proger