AcasăNewsProtestele transportatorilor/fermierilor. Ce trebuie să știe șoferii! Zonele cu trafic rutier îngreunat

Protestele transportatorilor/fermierilor. Ce trebuie să știe șoferii! Zonele cu trafic rutier îngreunat

sursa foto: antena3.ro

Sunt în continuare zone în care circulația rutieră este îngreunată, în contextul protestelor transportatorilor și al fermierilor, care intră, astfel, în cea de-a noua zi.

Centrul Infotrafic informează că joi dimineaţă, 18 ianuarie, circulaţia este îngreunată la Vama Siret (Suceava). Dar şi pe DN2, în Afumaţi (Ilfov), unde prima bandă a sensului către București este ocupată de autovehicule staționate. Totul, ca urmare a protestelor transportatorilor sau fermierilor.

Citiți și: GRINDEANU A DECLANȘAT PROTESTELE

Marcel Ciolacu a ajuns să vorbească despre Ceauşescu, în plin protest al fermierilor: „Nu-s ca el, să dau mâine ordonanţe, decrete şi decizii”

Fermierii, trădați din toate părțile. Protestele nu se vor opri

Anunțul Infotrafic

În contextul protestelor transportatorilor/fermierilor, traficul rutier este îngreunat pe DN 2 pe sensul de ieșire din țară prin Vama Siret, județul Suceava, unde circulația se desfășoară dirijat.

Pe DN 2 în localitatea Afumați, județul Ilfov, prima bandă a sensului către București este ocupată de autovehiculele staționate, circulația desfășurându-se pe banda a doua, fără probleme majore de fluență”, anunță Centrul Infotrafic joi dimineață, 18 ianuarie.

Șoferii sunt sfătuiți să evite zonele cu manifestații, alegând rute alternative. „Recomandăm conducătorilor auto să se intereseze cu privire la restricțiile de trafic, să evite zonele cu manifestații, alegând rute alternative, și să respecte indicațiile polițiștilor care desfășoară activități în teren de fluidizare a circulației”, potrivit sursei citate.

author avatar
Andrei Coman
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger