AcasăNewsProtestele din Iran, susținute de la București! Unde vor avea loc manifestațiile

Protestele din Iran, susținute de la București! Unde vor avea loc manifestațiile

Protestele din Iran, susținute de la București! Unde vor avea loc manifestațiile

Protestele din Iran au escaladat, mai mulți europeni fiind acuzați de implicare în revoltele de stradă. Întreaga planetă este alături de iranieni, organizându-se în numeroase orașe demonstrații.

Și la București au fost organizate manifestații împotriva regimului din Iran. Prima acțiune a avut loc deja, vineri, în fața Ambasadei Iranului din București. A doua e programată pentru sâmbătă, de la ora 17.00, în Piața Victoriei.

Protest în Piața Victoriei

„Ne adunăm în Piața Victoriei și în fața Ambasadei Iranului, nu pentru a le arăta celor din interiorul ultimei clădiri că îi detestăm. Ei știu deja asta! Știu că noi îi considerăm niște trădători de țară. Pe ei și pe susținătorii lor, unii dintre ei infiltrați printre noi, în aceste proteste. Exact cum se întâmpla pe vremea comunismului, cu securiștii lui Ceaușescu.

Ne adunăm aici, în semn de solidaritate cu iranienii din țara natală. Care definesc ce înseamnă să fii curajos, ce înseamnă să-ți iubești patria. Pentru că, zilnic, atunci când ies pe stradă, cu mâinile goale, ei știu că nu există nicio garanție că se vor și întoarce, seara, acasă.”, transmit organizatorii protestului, potrivit Adevarul.

Sunt proteste violente la Ambasadele Iranului. Numeroase incidente au avut loc, în Paris, la Londra dar și în alte capitale europene.

author avatar
Andreea Vlad
321 afisari

9 COMENTARII

  1. în fața Ambasadei Iranului din București
    -nu stim unde e si nici nu ne intereseaza
    -bine,bine DAR FARA ALCOOL,
    nu aveti voie!

    • Cu ce ai scris nu demonstrezi decat ce stim deja despre unii romani care sunt ca voi! 😉 Se vede ca ai un nivel de educatie si cunostine sub nivelul normal! 🤣

      • nu:
        -legea interzice consumu de alcool in timpul adunarilor publice de gen!

        protestu se face ACASA,
        vezi ca ai un ayatollah necinstit!

        • pe de alta parte:
          -malala din mahala
          aia cu glontzu ratacit in cap
          si-a luat Nobelu:
          -pt. ca nobel nu se da post-mortem!

  2. Mai andreea “sustinute de la” implica ca sunt directate de la bucuresti. Ma gandeam ca poate servciile secrete romane iau atitat pe iranieni la proteste. Corect se spune “sustinute la”.⛏🪓⚒

    • Dhopital eu sunt pensionar dar tu nu ai nici o preocupare serioasa? Maibie te-ai pregati in mesria ta, asta desigur daca ai una si mai ales daca te preocupa sa fi bine pregatit. Poate ca la pensie o sa fi suparat ca Statul nu ti-a dat o pensie mai buna. Am vazut ca nu ratezi nici o postare, insa opiniile, ideile tale sunt de fapt niste baliverne.

  3. Mai pune mana pe o carte de gramatica, fiindca nici cu Google Translate nu se intelege ce vrei sa spui! andreea se scrie cu A mare, la fel si bucuresti e cu B mare… iau uita e cam „i-au” uitat… 🤣

  4. Mehcaca,
    Nu am timp de retardzi ca tine. Idea conteaza, repetentule de clasa a doua.

  5. Cine baga in seama in aceasta lume protestul de la Bucuresti de niste drogati ,lezbience si alte resturi sociale care pun botul la propaganda occidentala

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger