AcasăNewsProtestele de la Curtea de Apel Craiova nu i-au înduplecat pe judecătorii...

Protestele de la Curtea de Apel Craiova nu i-au înduplecat pe judecătorii cazului Sorina

Zeci de persoane au protestat în fața Curții de Apel Craiovade unde tocmai s-a dat sentința în Camera de Consiliu, privind revizuirea hotărârii prin care s-a dispus adopția internațională în cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă.

Un grup de zeci de oameni a venit joi în fața Curții de Apel Cioava purtând în mâini hârtii pe care au scris mesaje precum „Dreptate pentru Sorina!”, „Te iubit, Sorina!”, „Nu cedăm, Sorina!”.

Oamenii spun că au venit pentru a susține familia care a crescut-o pe Sorina până la momentul în care a fost luată de familia de români, stabiliți în Statele Unite (SUA), care au adoptat-o pe micuță. La ora transmiterii acestei știri, Curtea de Apel Craiova a luat deja o decizie în ceea ce priveşte revizuirea hotărârii definitive prin care s-a dispus adopţia Sorinei. Fetița de opt ani rămâne în adopție internațională.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
237 afisari

1 COMENTARIU

  1. Corupţia din Justiţie… salvează România!

    Iohannis, Dăncilă, Tăricene şi Bogdan Licu mergeţi naibi acasă şi să punem lacătul pe România! E clară situaţia! Trădătorilor aţi compromis o întreagă naţiune română prin toate acţiunile voastre de subminare a statului român şi a intereselor românilor timp de 30 de ani!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger