AcasăNewsProteste la Sao Paulo, cu trei zile inainte de inceperea Campionatului Mondial...

Proteste la Sao Paulo, cu trei zile inainte de inceperea Campionatului Mondial de Fotbal

Sute de oameni au iesit si luni pe strazile din Sao Paulo, pentru a-si striga nemultumirile. Manifestatia este atent supravegheata de autoritatile locale, dat fiind faptul ca, pentru doar trei zile, in Brazilia incepe Campionatul Mondial de Fotbal.

Asadar, debutul editiei din acest an a competitiei sportive este privit cu emotii de catre organizatori, de vreme ce protestatarii, majoritatea lor angajati ai sistemului de transport subteran, nu par sa se lase convinsi sa nu mai iasa in strada sa-si strige nemultumurile. De altfel, nu este prima zi in care sindicalistii de la metrou protesteaza, suparati ca nu le este acordata o majorare a salariului.

Angajatii nemultumiti par sa nu tina cont de faptul ca stadionul central din Sao Paulo urmeaza sa gazduiasca o serie de evenimente sportive programate in cadrul Mondialului de Fotbal din 2014, motiv pentru care autoritatile locale se straduiesc sa mentina o atmosfera cat mai calma pe strazile metropolei braziliene, in perioada in care nu mai putin de 32 de echipe de fotbal din intreaga lume se vor afla pe teritoriul acestei tari.

[youtube]QCQqS5xz72w[/youtube]

95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger