AcasăNewsProteste împotriva sărăciei înainte de Crăciun. Românii ies din nou în stradă

Proteste împotriva sărăciei înainte de Crăciun. Românii ies din nou în stradă

protestProteste împotriva sărăciei înainte de Crăciun. Românii ies din nou în stradă

Chiar dacă de la Guvern se dau asigurări că românii duc un trai decent la nivelul celorlalte state din Uniunea Europeană, românii nu mai suportă sărăcia și ies în stradă rând pe rând înainte de Crăciun.

Fie că vorbim despre profesori, pensionari, angajați ai ambulanțelor sau chiar salariați din marile companii, calculele făcute din fotoliile de la Palatul Victoria sunt eronate, pentru că portofelele românilor nu doar că sunt goale, ci și pe minus.

Protest la geamul Ministerului Economiei

Sindicaliştii de la Şantierul Naval Mangalia ies în stradă luni, 12 decembrie, nemulțumiți de restructurarea posturilor. Manifestația va avea loc la Ministerul Economiei.

Sindicatul Liber Navalistul a transmis, printr-un comunicat de presă, că împreună cu FSLR organizează, luni, o acţiune de protest la sediul Ministerului Economiei, între orele 11.30 – 13.30.

Sursa citată menţionează că în data de 12 decembrie este convocată Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Damen Shipyards Mangalia (DSMa) pentru a supune aprobării „reorganizarea forţei de muncă a Societăţii, prin restructurarea posturilor din cadrul Societăţii.”

Sindicaliştii au anunţat că protesteasă pentru că deşi la începutul acestui an a fost concediat colectiv un număr semnificativ de salariaţi în continuare se intenţionează restructurarea forţei de muncă şi restructurarea posturilor, dar şi pentru că de peste 2 ani se confruntă cu această stare de incertitudine majoră privind siguranţa locurilor de muncă, iar deciziile reprezentanţii statului român sunt nefavorabile salariaţilor.

Însă nu sunt singurii care ies în stradă: și profesorii și sindicaliștii din poliție si penitenciare amenință cu proteste.

author avatar
Andreea Vlad
404 afisari

9 COMENTARII

  1. Bugetarii…? ĂȘTIA O DUC CA VIERMII ÎN UNTURĂ, CUM SĂ IASĂ LA PROTESTE!!! Ăștia, haitele de pensionari speciali. În loc să-i rărim, noi îi înmulțimim și le mai dăm, periodic, cîte ceva miluială.
    ȘCOLI NU AVEM, SPITALE NU AVEM, ȘOSELE NU AVEM, GRĂDINIȚE NU AVEM DAR AVEM SUTE DE MII DE PENSIONARI „SPECIALI” ȘI 1,5 MILIOANE DE BUGETARI.
    HAITE CARE AU „NORME DE HRANĂ” APROAPE CÎT UN SALARIU MINIM PE ECONOMIE, SALARIU LUAT DE PESTE 40% DE CEI DIN MEDIUL PRIVAT!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger