AcasăNewsProteste extreme la Cotroceni

Proteste extreme la Cotroceni

Neculai Sanciu este terorizat de ideea ramanerii pe drumuri

Un barbat si-a dat foc si altul a protestat sase ore in varful unui stalp de inalta tensiune. “Decorul” ambelor incidente: Palatul Cotroceni.

Neculai Sanciu este terorizat de ideea ramanerii pe drumuri

Debutul i-a apartinut lui Neculai Sanciu, un tanar de 28 de ani, care s-a suit pe un stalp si de acolo a anuntat ca se omoara. Principalul motiv: inchiderea centrului de plasament „Viata si Lumina”, situatie in care el va ramine pe drumuri. Suparat pe viata, Neculai s-a aprovizionat cu vin, s-a legat de gat cu niste cabluri si, timp de ore bune, nu a lasat pe nimeni sa se apropie de el.

In timp ce negociatorii Politiei se chinuiau sa-l convinga sa nu ia vreo decizie necugetata si sa coboare de pe stalp, un pensionar MApN de 59 de ani, adept al faptelor si nu al vorbelor, s-a stropit cu benzina si si-a dat foc in fata Cotroceniului. Luati ca din oala, politistii au mai apucat doar sa cheme SMURD-ul, care l-a preluat si l-a dus la spital. Din fericire, focul fiind stins la timp, barbatul s-a ales cu arsuri doar in proportie de 15%, fapt care nu-i pune in pericol viata.

author avatar
Simona Badulescu
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger