AcasăNewsProteste de amploare la Constanta. Sindicalistii au iesit in strada!

Proteste de amploare la Constanta. Sindicalistii au iesit in strada!

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Sindicalistii constanteni au iesit luni in strada fiind nemultumiti de prestatia conducerii Administratiei Porturilor maritime Constanta.

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Sute de oameni picheteaza sediul institutiei amintite si scandeaza lozinci impotriva sefilor pe care ii acuza de incompetenta si abuzuri.

Reprezentantii Federatiei Nationale a Sindicatelor Portuare sustin ca sefii companiei au refuzat dialogul cu patronatele si sindicatele pe baza masterplanului de transport pentru Portul Constanta.

De asemenea, sefii Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta sunt acuzati ca au primit dispozitie sa transforme Portul Constanta in „zona de placeri” si sa-i distruga potentialul economic.

Sindicalistii sustin ca actiunile de protest vor continua si in zilele urmatoare. Nu este prima data cand sindicalistii constanteni ies in strada. Anul trecut, acestia au protestat impotriva conducerii Portului si a municipalitatii, dupa ce reprezentantii municipalitatii au demarat actiunile necesare pentru a prelua in administrare un nou pachet din actiunile Portului cu titlu gratuit.

author avatar
Cristi Ionita
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger