AcasăNewsProteste antirestricții. Mii de oameni au ieșit pe străzi în marile orașe!...

Proteste antirestricții. Mii de oameni au ieșit pe străzi în marile orașe! Confruntări violente cu forțele de ordine – VIDEO

protesteProteste anti-restricții. Confruntări violente în Capitală și marile orașe. Mai mulți oameni, reținuți! - VIDEO

Protestele anti-restricții au degenerat în Bucureşti, după miezul nopții. Au fost violențe la Piața Unirii, unde mai mulți oameni au atacat jandarmii cu pietre și sticle. Vitrinele magazinelor au fost sparte, iar stațiile autobuzelor vandalizate. Pentru a potoli mulțimea nervoasă, oamenii legii au folosit gaze lacrimogene.

La final, câțiva tineri au fost reținuți, urcați în duba Jandarmeriei și duși la secția de poliție să dea declarații. Unul dintre jandarmi a fost rănit în zona capului după ce protestatarii au aruncat cu obiecte.

Scene violente au fost filmate luni noaptea în mai multe orașe din țară. La Craiova, mai mulţi participanţi la protestele anti-restricţii au intrat într-o altercaţie cu forţele de ordine. Aici, manifestanții au scandat lozinci.

Scene violente au avut loc luni noaptea în Brăila, unde mai mulţi participanţi la protestele anti-restricţii în municipiu s-au implicat în altercaţii cu forţele de ordine. Manifestanții au ieșit în stradă și în Constanța, Galați, Sibiu sau Târgu Jiu. Incidente violente au avut loc și la Timișoara sau Cluj Napoca.

În ţară, manifestanţii s-au strâns în pieţele centrale sau în faţa prefecturilor, cei mai mulţi pornind în marş. Oamenii au scandat lozinci împotriva autorităţilor, au reclamat dictatura medicală şi au dat foc măştilor de protecţie. ”Libertate, te iubim” s-a scandat pe străzi.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat a afirmat că cei care protestează față de noile restricții trebuie să-și probeze punctele de vedere, comentând că „realitatea este alta din punct de vedere al pandemiei”. El a susținut că restricțiile sunt temporare, iar propunerile experților erau mult mai dure. „Propunerea experților a fost ora 14 magazinele, 18 acasă”, a spus Arafat.

author avatar
Andreea Vlad
272 afisari

3 COMENTARII

  1. Care experți, mă, tâmpiților, când totul e o mare minciună? Măsurile carantinarii, măștilor samd sunt criminale, bă, așa slăbești omul, nu îl întărești. Orice imunolog de bun simt știe asta. În condițiile în care vorbim despre un virusache comparabil cu o gripă ceva mai încăpățânată, cel mult, cu o rată a victimelor infimă, comparabilă cu a gripei comune (apropo, mai există gripă comună, nemernicilor?) care nu justifică cu absolut nimic declararea unei pandemii. Ne trezim, odată? Bă, ziaricilor, de ce vă faceți voi complici cu niște criminali? De ce nu spuneți adevărul, cât mai mințiți, bă? Cât despre Arafat și ceilalți, halește, și el, căcat, ca de obicei.

  2. Care experți, mă, tâmpiților, când totul e o mare minciună? Măsurile carantinarii, măștilor samd sunt criminale, bă, așa slăbești omul, nu îl întărești. Carantinezi, cel mult, persoanele afectate. Nu carantinezi și pui mască tuturor, bă, asasinilor platiti. Nu de-a valma, bă, și, cu atât mai puțin copilașilor, bă, criminalilor. Orice imunolog de bun simt știe asta și știe că trebuie mers pe ” imunitatea de turmă ”, căci un virus nevirulent (în orice caz, nu mai mult decât gripă sau comparabil) te ajută, pe viitor, să te aperi împotriva altora mai seriosi. Așa am crescut de când am ieșit din mamele noastre, bă, cu viruși și bacterii. Avem de-a face cu un virusache comparabil cu o gripă ceva mai încăpățânată, cel mult, cu o rată a victimelor infimă, comparabilă cu a gripei comune (apropo, mai există gripă comună, nemernicilor?) care nu justifică cu absolut nimic declararea unei pandemii. Pandemie declarată la televizor și susținută de tiranii media. Ne trezim, odată? Bă, ziaricilor, de ce vă faceți voi complici cu niște criminali? De ce nu spuneți adevărul, cât mai mințiți, bă? Cât despre Arafat și ceilalți, halește, și el, căcat, ca de obicei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger