AcasăNewsProtestatarul Cristian Dide, "călcat" de DIICOT. Ce au găsit mascaţii la locuinţa...

Protestatarul Cristian Dide, „călcat” de DIICOT. Ce au găsit mascaţii la locuinţa lui!

cristian dideProtestatarul Cristian Dide, "călcat" de DIICOT. Ce au găsit mascaţii la locuinţa lui!

Nouă percheziții au loc, luni, într-un dosar DIICOT cu acuzații de trafic de droguri de risc și introducere în țară de droguri de risc. Una dintre descinderi are loc la locuința protestatarului Cristian Dide.

Dide va fi audiat la structura DIICOT Iași, care coordonează ancheta. Activistul Cristian Dide este unul dintre promotorii legalizării consumului de Cannabis în România.

Ce au găsit mascaţii acasă la promotorul cannabisului?

Dosarul este instrumentat de DIICOT Iaşi.

La această oră, poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, desfăşoară o acţiune, care vizează persoane bănuite de introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc (cannabis şi produse cu conţinut THC).

Acţiunea constă în efectuarea a 9 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi, la adresele persoanelor bănuite de comiterea faptelor, precum şi la sediile şi magazinele de desfacere a mărfurilor aparţinând persoanelor cercetate.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost ridicate produse şi substanţe, susceptibile a face parte din categoria drogurilor”, transmite IPJ Iași.

 

author avatar
Andrei Ștefan
879 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger