AcasăNewsProtestatara Angi Șerban, dusă la Poliție după o postare pe Facebook. Ar...

Protestatara Angi Șerban, dusă la Poliție după o postare pe Facebook. Ar fi instigat public la săvârșirea de infracțiuni

Poliţiştii din Bucureşti au anunţat că s-au sesizat din oficiu, duminică, după ce pe o rețea socializare a fost postat un mesaj „care instiga la săvârșirea de infracțiuni”.

Astfel, după ce a fost identificată persoana care administrează contul respectiv, a fost emis un mandat de aducere pe numele său, fiind vorba de o femeie, în vârstă de 36 de ani, spun polițiștii. Aceasta a fost dusă la secție pentru audieri.

Angi Șerban, luată cu mandat de aducere

Este vorba despre activista civică Angi Şerban care s-a întrebat, într-o postare pe Facebook, de ce un bărbat „stă cu puşca printre protestatari” şi „dacă în democraţie, la un protest paşnic iese poliţia cu puşca, nu cumva e legitim să iasă şi poporul cu cocktailu’?.

Ea are şi pagina „Fata cu goarna – Angi Şerban”. Este vorba despre poliţistul care a îndreptat arma din dotare către o maşină care s-ar fi dus spre protestatari la manifestaţia de pe Centura Constanţei.

M-a luat Poliţia Română de la o adresă la care nu domiciliez, cu mandat de aducere pentru instigare publică. M-au dus la Secţia 13 şi acum la Secţia 18. Mă plimbă între secţii.

Domnule Cătălin Predoiu, de unde ştie poliţia unde dormeam în kwrwl gol mai devreme? Îmi ascultă Ministerul Afacerilor Interne, Romania telefonul fără mandat?”, a scris Şerban.

Poliţia explică intervenţia

„La data de 14 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 18 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de „instigarea publică la săvârșirea de infracțiuni”.

Astfel, în baza mandatului de aducere, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 13 Poliție, aceasta a fost condusă la sediul subunității de poliție, în vederea audierii.

Ce a postat Angi Șerban

Femeia era indignată de reacția polițiștilor de la trupele speciale la protestul agricultorilor de la Constanța, care a avut și momente tensionate: un mascat a îndreptat pușca spre o mașină mică, în care se afla un tânăr și copilul său.

author avatar
Andrei Ștefan
273 afisari

5 COMENTARII

  1. Da’ progresistii aia care instigau pe fb sa se blocheze Piata Victorieidi, culmea, s-a blocat, de ce nu au dosar penal ?
    Aceeasi balanta a justitiei pentru toti.Nu doar pentru unii.Se dezechilibreaza balanta…

  2. Militia in loc sa stea in strada, mai nou sta pe feisbucul rumunilor ca sa vada ce posteste acolusha?

  3. Jos Securitatea, Militia si Jandarmeria… Singura solutie inca o revolutie!!!! Din pacate debuseul oamenilor este in online… Ar trebui ca debuseul oamenilor sa fie in strada (real) nu in online (virtual)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger