AcasăNewsProtest spontan în Agenţiile pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii/HAOS în România

Protest spontan în Agenţiile pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii/HAOS în România

sursa foto: Facebook/Confederatia Nationala Sindicala "Cartel ALFA"

Încă un protest spontan în România! De această dată a fost declanșat de angajați ai Agenţiilor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (IMM-uri).

Se întâmplă marți, 16 ianuarie. Angajaţii din cele 9 agenţii pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii au declanşat, marţi, un protest spontan şi cer salarizarea la nivelul instituţiilor din aparatul central, dar şi acordarea de sporuri, potrivit news.ro.

Citiți și: Marcel Ciolacu a ajuns să vorbească despre Ceauşescu, în plin protest al fermierilor: „Nu-s ca el, să dau mâine ordonanţe, decrete şi decizii”

Mesajul polițiștilor către protestatari: ”Organizați-vă! Noi vă susținem!”

„Azi, începând cu ora 10, colegii noştri de la Agenţiile pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, membri ai Sindicatului Agenţilor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii -afiliat la FNSA, au declanşat un protest spontan”, au transmis, marţi, sindicaliştii Cartel Alfa.

Revendicările protestatarilor

Din câte se pare, ar fi vorba de cel puțin patru revendicări ale celor care s-au raliat acestui protest spontan. Conform precizărilor sursei citate, revendicările vizează:

1. Salarizarea la nivelul aparatului central.

2. Includerea in concediul de odihna a sporurilor şi indemnizaţiilor acordate conform legii.

3. Acordarea sporului privind complexitatea muncii.

4. Acordarea sporului privind confidenţialitatea.

Din câte menționează Confederatia Națională Sindicală „Cartel ALFA”, la nivelul țării există 9 agenții: Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Ploiesti, Târgu-Mureș, Timișoara și București.

 

author avatar
Andrei Coman
312 afisari

3 COMENTARII

  1. @ ,,Grasu’ ”ăla de la Cartel Alfa i-a făcut sindicaliști și p’ăștia ? Dacă e agenția IMM-urilor să-și negocieze cu IMM-urile, ce treabă are guvernul cu ”contabilii” și ”experții” IMM-urilor, în ,,economia descentralizată”, cum se exprimă ,,grasu’ ” de la Cartel Alfa ,? După agricultori și transportatori la, ”lanțul slăbiciunilor”, protestează și Agenția IMM-urile , ? Să-i plătească IMM-urile cât le convine, ?

  2. @ ”Spot publicitar”, ,,E plină societatea de spontani, care cer bani !” , ? Gigi Becali dă mai rar ?

  3. @ Deci , dacă grasu’ ăla de la Cartel Alfa a găsit ofertă de mărire de salarii la IMM-uri pentru angajații de la Agenția pentru IMM-uri, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger