AcasăNewsINCIDENT ȘOCANT la Ambasada Rusiei din București! Un șofer a intrat cu...

INCIDENT ȘOCANT la Ambasada Rusiei din București! Un șofer a intrat cu mașina în gardul clădirii și a murit pe loc! – VIDEO

ambasadaProtest radical la Ambasada Rusiei din București! Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina în gardul clădirii

Un incident șocant s-a petrecut în această dimineață în fața Ambasada Rusiei din București. Un șofer a intrat în gardul clădirii, apoi autoturismul a luat foc. 

Bărbatul și-ar fi dat foc în fața reprezentanței diplomatice, după care s-a urcat în mașina cu care venise și a intrat în gard, potrivit unor surse din anchetă.

În imagini se vede cum flăcările au cuprins poarta principală a ambasadei, iar cei desemnați să păzească imobilul evaluează precipitat situația, după care fug să ceară ajutor.

Traficul din nordul Capitalei, blocat

Incidentul a avut loc în jurul orei 6 dimineața, iar la această oră circulația în zonă este blocata de forțele de ordine, pentru cercetări la fața locului.

Un comunicat al Poliției precizează că cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

„În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, anunţă Poliţia Capitalei.

author avatar
Andreea Vlad
670 afisari

6 COMENTARII

  1. un dezechilibrat mintal care i-a violat copilul , sper ca propaganda sa nu-l faca erou .

  2. Un paranoic, victima a criminalei propagande americao/ucrainiene impotriva Rusiei. Cati alti retardati mintal ucrainieni vor mai muri, cati alti criminali ucrainieni care si-au asasinat proprii copii, femeile vor mai fi ”iroi” in Romania?Daca Vladimir Putin este singurul care a sabarsiti crime in Ucraina sa fie judecat de un Tribunal Penal european, nu de toti psihopatii lui Zelenski si ai SUA. Intrebare, ce au facut autoritatile romanesti ca Ambasada Rusiei sa nu fie atacata ? precizare.Sa nu uitati criminalul Zelenski a anuntat ca si Romania va fi atacata de Putin, o actiune criminala impotriva Ambasadei Rusieei ce ar insemna? Nu sunt rusofon, nu o agreez pe balabusta Sosoaca, dar nu accept ca noi, romanii sa fim victimele americanilor si ai lui Zelenski.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger