AcasăNewsProtest monstru! Sute de angajati ai Fiscului au iesit in strada

Protest monstru! Sute de angajati ai Fiscului au iesit in strada

Sute de angajati ai ANAF Timisoara au iesit, luni dimineata, in strada si au protestat impotriva regionalizarii, oamenii temandu-se ca si-ar putea pierde locurile de munca.

Luni la ora 08.00, cand ar fi trebuit sa inceapa o noua saptamana de munca, angajatii Fiscului au inchis ghiseele si au iesit in fata institutiei, unde au protestat cu bannere, pancarte si fluiere.

Conform rtv.net, angajatii Fiscului din Timisoara se tem ca isi vor pierde locurile de munca, dupa ce s-a anuntat ca Directia Regionala a Finantelor Publice pentru regiunea de Vest ar putea fi mutata la Deva.

Oamenii considera ca actiunea este una nelegala, nejustificata si care ar putea fi luata numai avand la baza negocieri politice si interese de ordin politic.

Reprezentantii protestatarilor au anuntat ca vor protesta in fiecare zi pana miercuri, 24 iulie, intre orele 08.00 si 11.00, dupa care, in functie de raspunsul primit din partea oficialitatilor, oamenii iau in calcul posibilitatea unor actiuni de protest si mai serioase.

sursa foto: rtv.net

author avatar
Cristi Ionita
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger