AcasăNewsProtest la liceul in care s-a facut sex! Elevii contesta demiterea directorului

Protest la liceul in care s-a facut sex! Elevii contesta demiterea directorului

Scandal monstru in Craiova dupa ce Inspectoratul Scolar a decis inlocuirea directorului de la liceul “Henri Coanda”, institutie de invatamant in care trei elevi s-au filmat in timp ce faceau sex pe terenul de sport. Decizia de inlocuire a directorului i-a infuriat pe elevi, car au decis sa boicoteze orele de curs, protestand in curtea liceului.

 

Directorul Mihai Dragu a fost demis de Inspectoratul Scolar din pricina ultimului scandal sexual care a avut loc in liceu, dar si cauza unor alte nereguli care s-au inregistrat in timpul mandatului sau. Valva a facut, insa, episodul cu filmuletele porno, postate de Internet, in care trei elevi fac sex pe terenul de sport al liceului “Henri Coanda”.

In vara lui 2012, aproape 200 de elevi au fost invoiti de Mihai Dragu pentru a participa la promovarea unui spectacol house. Copiii lipsisera cu saptamanile de la scoala, iar profesoara de franceza nu a vrut sa le incheie situatia la invatatura. Ulterior, profesoara a fost concediata.

Joi dimineata, elevii au decis sa protesteze in curtea scolii, aratandu-si sprijinul fata de directorul demis.Potrivit „Gazeta de Sud”, la mitingul ad-hoc participa si cateva cadre didactice din unitatea de invatamant. Toti cer ca Inspectoratul Scolar Judetean Dolj sa revina asupra deciziei de incetare a detasarii directorului Mihai Dragu, precum si directorului adjunct, Marius Tita. Georgica Bercea, inspectorul scolar general, a dispus demiterea directorilor la solicitarea ministrul educaţiei, Remus Pricopie, care a solicitat demisia conducerii liceului, dupa ce Mihai Dragu a aparut pe posturile nationale de televiziune solicitand introducerea in programa scolara a unor ore de educatie sexuala, incepand cu clasa a VI-a.

In urma cu doua saptamani, directorul liceului a anuntat Brigada de Combatere a Crimei Organziate ca trei copii s-au filmat in timp ce intretineau relatii sexuale chiar in unitatea de invatamant.

Ulterior, in urma anchetei efectuate, conducerea liceului  a decis mutarea disciplinara la alte licee a celor implicati. Alti doi copii care au distribuit filmuletul s-au ales cu scaderea notei la purtare.

sursa foto: Gazeta de Sud

author avatar
Anca Murgoci
813 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger