AcasăNewsProtest la geamul ministrului Energiei. Siderurgiștii au ieșit în stradă: „Opriți jaful!”

Protest la geamul ministrului Energiei. Siderurgiștii au ieșit în stradă: „Opriți jaful!”

protestProtest la geamul ministrului Energiei. Siderurgiștii au ieșit în stradă: „Opriți jaful!”

Sute de sindicalişti din Energie au ieşit vineri, 9 septembrie, în stradă, nemulţumiţi de creşterea preţurilor la gaze și electricitate.

Mai multe sindicate, printre care Federaţia Sindicală a Siderurgiștilor Metarom și sindicatele din cadrul ALRO S.A – Sindicatul Liber Aluministul, Sindicatul Liber Alro, Sindicatul Prelucrarea Aluminiului, Sindicatul Alro Product, Sindicatul Alum Tulcea și U.S.T Cartel Alfa Filiala Olt, cer „Oprirea dezastrului național prin scumpirea nejustificată a prețului la energie electrică și gaze naturale, care, în opinia lor, duce la exterminarea industriei românești și înrobirea poporului român”.

Sindicaliștii vor să intre la discuții cu ministrul Energiei

Oamenii protestează faţă de preţurile mari şi spun că este nejustificată creşterea preţurilor la gaze şi energie. În plus, mulţi dintre ei spun că au fost trimişi acasă în şomaj.

Până la ora 13:30, protestatarii spun că aşteaptă să intre la discuţii cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, pentru a-i transmite nemulţumirile.

„Solicităm Primului Ministru domnul Nicolae Ciucă , Ministrului Energiei domnul Virgil Popescu să explice națiunii române care sunt motivele care au generat scumpirea prețurilor la energie electrică și gaze naturale (ce a stat la baza majorării acestora).

Dorim revenirea prețurilor la energie electrică și gaze naturale atât pentru industrie cât și pentru populația din România, la prețurile existente înaintea acestei majorări pe care o considerăm nejustificată”, spun sindicaliștii într-un comunicat. Sindicaliștii mai spun că s-au săturat de facturi exorbitante la energia electrică și gazele naturale, „emise fără nici o acoperire sau justificare, decât aceea de a îmbogăți o gașcă de oameni a căror lăcomie depășește orice imaginație”. „În schimb ne oferiți salarii mici și prețuri nesimțite la alimente. Stop jafului și opriți mafia din energie și gaze naturale. Oamenii voștri zâmbesc și se dau în spectacole meschine pe posturile de televiziune recomandându-ne nouă poporului român să stingem lumina, să oprim gazele, să mâncăm mai puțin, să stăm în frig și fără lumină”.

author avatar
Andreea Vlad
313 afisari

8 COMENTARII

  1. Ceaușescu măcar a construit ceva , a fost ursuleț de pluș pe lângă lacomii globalisti de-acum,zic că e momentul să ieșim în stradă și să-i arestăm pt judecată 😡

  2. bai prostilor nici acum n-ati inteles ca popescu este sustinut de intreaga clasa politica ? de ce nu va duceti sub geamul psd care tocmai l-au salvat , sau sub geamul lui ciuca , a lui johanis ? idiotilor care habar n-aveti pe ce lume traiti , sa va dea afara pe toti ca puteti de prostie !

    • Și te pomeni c-ai rămas singurul deștept de pe planetă! Asta în viziunea ta, desigur. La tine se aplică lozinca: Nu-i prost destul dacă nu e și fudul!

      • explica prostule , ce contraargumente ai ? nu a respins psd motiunea de demitere a lui popescu ? la tine ce lozinca se aplica , hai sa mancam un k kt , daca altceva nu stim ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger