AcasăNewsProtest la Cotroceni: Un barbat s-a urcat pe stalp si cere sa...

Protest la Cotroceni: Un barbat s-a urcat pe stalp si cere sa discute cu Traian Basescu VIDEO

(foto: captura rtv)

Un barbat aflat sub influenta alcoolului s-a urcat pe un stalp de electricitate din fata Palatului Cotroceni cerand sa i se anuleze o amenda si sa discute cu presedintele Traian Basescu.

(foto: captura rtv)

Protest inedit la Palatul Cotroceni unde, joi dimineata, un barbat aflat sub influenta bauturilor alcoolice, si cu o sticla de bautura asupra sa, s-a urcat pe un stalp de elctricitate, de unde cere sa i se anuleze o amenda si sa discute cu Traian Basescu, presedintele Romaniei. Acesta declara ca este nemultumit de justitia din Romania, afisand si un banner in acest sens.

Potrivit RTV, initial protestatarul a declarat ca nu va cobori de pe stalp pana cand nu va vorbi cu cineva de la sectia 20 de Politie, Ulterior, cand politistii au sosit la fata locului, acesta s-a razgandit, cerand sa-l intalneasca pe Traian Basescu ori, in cazul in care presedintele nu este disponibil, cu purtatorul de cuvant al Administratiei Nationale. In plus pentru a fi credibil, pe langa faptul s-a legat cu un cablu de gat, barbatul, ce este la al treilea gest de acest gen, ii ameninta ca se va sinucide in cazul in care nu va vorbi cu Traian Basescu.

Politistii si jandarmii aflati la fata locului incearca sa il convinga pe barbat sa coboare.

[podcast format="video"]http://vassets.realitatea.net/11/2012-06/1241e9a9735c4fecdcfc781c83c38dc8.mp4[/podcast]
author avatar
Ionut Zgimbau
591 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger