AcasăNewsProtest la Arcul de Triumf: Mii de manifestanti USL, alaturi de liderii...

Protest la Arcul de Triumf: Mii de manifestanti USL, alaturi de liderii Victor Ponta, Crin Antonescu si D. Constantin

(foto: Diana Stoica)

Mii de persoane s-au adunat, joi dupa-amiaza, la Arcul de Triumf, pentru a lua parte la mitingul organizat de Uniunea Social Liberala (USL). In mijlocul oamenilor se afla si liderii USL – Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, dar si parlamentari ai USL.

(foto: Diana Stoica)

Potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului de Interne, Marius Militaru, la orele 16.00 la mitingul USL participau 5.000 de oameni, conform Mediafax.

La aceasta ora, circulatia pe Bulevardul Kiseleff este intrerupta. Alaturi de miile de oameni aflati in zona Arcului de Triumf se afla si liderii USL – Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, care au sosit la mitingul de la Arcul de Triumf insotiti de Varujan Vosganian, Maria Grapini, Mihai Voicu si Titus Corlatean.

Ponta, Antonescu si Constantin au urcat pe o scena amplasata in zona Arcului de Triumf. De asemenea, actorul Mircea Diaconu s-a adresat participantilor la miting.

Pe langa miile de oameni aflati la Arcul de Triumf, alte sute protestau, joi dupa-amiaza, in Capitala si in alte orase, avand steauguri si diverse pancarte cu mesaje impotriva actualei Puteri.

376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger