AcasăNewsProtest la Ambasada Austriei din București, după votul împotriva aderării României la...

Protest la Ambasada Austriei din București, după votul împotriva aderării României la Schengen – VIDEO

protestProtest la Ambasada Austriei din București, după votul împotriva aderării României la Schengen - VIDEO

În jur de 100 de oameni s-au adunat, vineri seara, în fața Ambasadei Austriei din București. Inițiativa i-a aparținut liderului AUR, George Simion, care a anunțat încă de joi protestul, imediat după votul pentru aderarea României la Schengen.

Oamenii au început să se adune în jurul orei 18:00. Românii și-au arătat nemulţumirea faţă de decizia guvernului de la Viena de a bloca intrarea României în spaţiul Schengen.

Protestatarii au luat cu asalt Ambasada Austriei

Strada pe care se află ambasada a fost închisă de jandarmi, nu mai pot să intre mașinile, iar George Simion a avut un dialog în fața camerelor cu un jandarm care îi solicita percheziție corporală, ceea ce a iscat o mică dispută verbală.

„Vom transmite un mesaj clar, hotărât, că nu suntem cetăţeni de mâna a doua a Europei, că românii au tot dreptul să beneficieze de apartenenţa la Uniunea Europeană, nu doar să fim folosiţi ca masă de consum, nu doar să vândă alţii produsele în magazinele care aparţin tot lor”, a declarat George Simion, vineri.

Protestatarii au scandat „Jandarmeria apără Austria”, „Rușine să vă fie”, „PSD și PNL, slugile la OMV”, „Cinse lor, cinste patrioților”, „Anticipate, anticipate”, „Jos guvernul trădător”.

Mulțimea mai striga „Vrem produse românești” și agită pancarte cu mesaje de boicotare a Raiffeisen Bank și OMV.

S-a cerut demisia președintelui și a premierului

Membrii AUR au cerut demisia premierului Nicolae Ciucă și a președintelui Klaus Iohannis.

„Cum să ne primească pe noi în Schengen, băi, fraţilor, când noi am dat totul pe gratis cu mult timp înainte!? Ce mai putem noi să dăm, să negociem?! De ce să ne mai bage în Schengen, sunteţi nebuni? Treziţi-vă!”

Membrii AUR au protestat şi în faţa Consulatului Austriei la Timişoara. Aceştia au încercat să scoată sigla instituţiei de pe sediu.

author avatar
Andreea Vlad
465 afisari

16 COMENTARII

  1. vom transmite un mesaj clar…… ii doare fix in cur pe ambasada , de mesajul si filmuletele tale simioane !

      • nu boule , nu sint iubitor de vaxx , dar nici de t i g a n borat care face jocurile mafiei incercand sa prosteasca lumea ca virgil popescu este inamicul public nu cei din spatele lui care-l sustin , psd -pnl – usr -udmr si cateodata si zapacitii din aur .

          • tot tu esti si barbu asta, ai inventat asta ca sa-ti creiezi iluzia ca vorbesti cu cineva , ca te baga cineva in seama

  2. George,baiatule,nu pleca dupa fenta.Tu parca te laudai ca esti cu romanii care au ramas la radacini ,nicidecum cu pestii ,traficantii,cersetorii si curvele autohtone care bantuie prin Europa si distrug iremediabil prestigiul si imaginea Romaniei.Ciudati mai sunteti ,voi,patriotii astia cu stelele in sertar.

  3. Romanasi nu va mai pierdeti timpul au fu tut cel mai bine austrii in ultimele 7 zile alaturi de Vladimir Vladimirovici care a baut si șampanie la razboiul hibrid.
    Stati rilax si ganditi masuri de exorcizare a raului.

  4. Fără efect. Efect ar avea dacă Simion ar face un site pe care toți romanii sa prezinte date despre furturi în firmele olandeze și austriece.
    Statul ar fi obligat sa intervină.
    Și atunci, am recupera și ceva bani!!!

    • sau sa faca plingeri penale concret , doar gargara si galagie , asa cum se mimeaza lupta dintre psd si pnl , si ei fura cot la cot . asa cum ai zis efect zero !

  5. Simion daca era un smecher si avea singe in instalatia facea demonstratie in fata ambasadei ucrainei si drogatilor amerloci

  6. Nu Austria este de vina, ci tradatorii coloniei. Cum poti trata niste tradatori? Scuipandu-i. Ei, tradatorii au fost scuipati de Olanda si Austria, pentru ca doar atata merita: flegme.

    • perfect spus , dar AUR vrea sa prosteasca lumea , se face ca nu vede adevaratii vinovati , clasa politica care a permis si a tradat . la fel face t i g a n u l si cu V . Popescu il vede doar pe el nu si mafia din partide .o sa vedeti AUR la brat cu PSD dupa alegeri in 24 !

  7. Simion , petrom nu a fost furat de Austria , noi i l-am dat , du-te la guvern ca acolo sint tradatorii , de acolo li se permite orice , nu te mai lua dupa securistii prosti . cat este apa , aerul si fraierul exista si smecherii , austriecii .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger