AcasăNewsProtest în plină invazie de căpușe. Angajații de la Compania Municipală care...

Protest în plină invazie de căpușe. Angajații de la Compania Municipală care se ocupă de dezinsecţie, baricadați în sediu

dezinsectieProtest în plină invazie de căpușe. Angajații de la Compania Municipală care se ocupă de dezinsecţie, baricadați în sediu

Un nou protest care va afecta bucureștenii. Angajații de la Compania Municipală care se ocupă de dezinsecţie în Capitală protestează la Primăria Generală București. Aceștia refuză să muncească, în plină invazie de căpușe.

Oamenii de la Compania municipală sunt supăraţi că nu şi-au mai primit banii de şase luni, iar activitatea firmei este total blocată din cauza lipsei fondurilor. Ei spun că acţiunile de ecologizare ar fi trebuit să înceapă încă din aprilie, iar singura soluţie ar fi plata datoriilor.

Cum plănuiește Primăria Capitalei să rezolve problema căpușelor și țânțarilor

Primarul Nicuşor Dan ia în calcul să încheie un contract cu o firmă privată, unde manageri operaţionali sunt chiar doi consilieri generali din Primăria Capitalei, transmite Antena 3. În cadrul unei conferinţe de presă, edilul a reamintit că în ultima şedinţă de Consiliu General a fost adoptat planul anual pentru dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare şi şi-a exprimat speranţa ca lucrările propriu-zise să înceapă de săptămâna viitoare, potrivit Agerpres.

Alocarea sumei de 16,7 milioane de lei pentru dezinsecție și deratizare în anul 2021 l-a determinat pe administratorul special al Companiei Municipale să-și dea demisia. Octavian Barbu, numit de Adunarea Generală a Acționarilor companiei Eco Igienizare, este nemulțumit de banii pe care Primăria condusă de Nicușor Dan i-a alocat pentru Deratizare și Dezinsecție (DDD) anul acesta, în condițiile în care Capitala se confruntă cu invazia căpușelor, iar la spitalele din oraș s-au înregistrat sute de cazuri de mușcături ale acestor insecte, mai ales la copii.

author avatar
Andreea Vlad
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger