AcasăNewsProtest în Piaţa Victoriei. Românii spun NU restricțiilor (VIDEO)

Protest în Piaţa Victoriei. Românii spun NU restricțiilor (VIDEO)

protestProtest în Piaţa Victoriei. Românii spun NU restricțiilor (VIDEO)

Românii resping și cea de-a doua carantină – parțială de această dată – impusă de autorități pentru a limita răspândirea noului coronavirus. Vă amintim că România a depășit vineri pragul de 10.000 de noi infectări în 24 de ore.

Aceștia protestează din nou, în Piața Victoriei, față de noile măsuri adoptate de Guvern.

Mitingul „Nu suntem cobai! 10.000.000 de români în stradă!” a început deja, în piața din fața Guvernului fiind așteptați mii de persoane. Sute de români s-au adunat în Piața Victoriei pentru a participa la protestul împotriva restricțiilor impuse de autorități. Din imaginile video difuzate de Facebook se observă că nu se poartă mască de protecție, deși e obligatorie în toate spațiile publcie deschise și închise din București, și nu se păstrează distanțarea socială.

Protestul a fost organizat pe Facebook de pagina Legitima Aparare și peste 16.000 de persoane au apăsat butonul „Participă”. În descrierea evenimentului se precizează faptul că protestul va avea loc în funcție de câte persoane apăsă această opțiune.

„NU MAI AȘTEPTĂM ARMATA! NE VEDEM ÎN PIAȚĂ! Ne-au închis afacerile, ne-au închis educația, ne-au închis locurile de muncă, ne-au închis în case pentru a aștepta V4¢¢1π¥L salvator. NU SUNTEM COBAII NIMĂNUI! Sunt așteptați românii din toate domeniile de activitate: Industrie, Agricultură, Economie. Vrem să muncim, să ne putem hrănii familiile, să ne putem duce traiul zilnic”, se arată în descrierea evenimentului făcut pe Facebook.

Forțele de ordine au luat măsuri și vor fi prezente în Piata Victoriei din Capitală pentru a se asigura că protestul este unul pașnic, iar toate măsurile de igienă și distanțare sunt respectate de către manifestanți.

Protestul a fost organizat în contextul în care au fost luate noi măsuri în lupta cu pandemia de coronavirus. Autoritățile au decis că începând de mâine masca de protecție devine obligatorie în toate spațiile deschise și închise, indiferent de incidența cazurilor COVID. De asemenea, s-a decis faptul că circulația pe timpul nopții devine interzisă, cu excepția anumitor cazuri, magazinele se vor închide la ora 21:00, iar unde se poate, angajații vor lucra de acasă, în regim telemuncă.

author avatar
Andreea Vlad
208 afisari

1 COMENTARIU

  1. Articol tendentios scris de una din multele spalate pe creier din asazisa presa.Auzi,fatuco,nu toata lumea primeste pomana de la Soros ca tine.Va e greu sa intelegeti ca unii nu au ce pune pe masa copiilor si i-a cuprins disperarea.Iar masca sa o porti tu in loc de chiloti ,asa , de la distanta.Nenorocitilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger