AcasăNewsProtest în Piața Victoriei, în prima zi a stării de alertă (VIDEO)

Protest în Piața Victoriei, în prima zi a stării de alertă (VIDEO)

 

sursa foto: captură video Antena3

UPDATE: Protestatarul Rezist cunoscut drept Marian Ceaușescu a fost ridicat de jandarmi din Piața Victoriei și dus într-o dubă a Jandarmeriei, care a plecat din zonă, foarte posibil către o secție de poliție din Capitală.

UPDATE: Printre oamenii aflați la manifestarea din Piața Victoriei a fost zărit și fostul europarlamentar Adrian Severin.
[youtube]qrQFMO5TP0I[/youtube]

––––––––-

Câteva zeci de oameni se află la această oră în Piața Victoriei, în scuarul din fața sediului Guvernului.

Oamenii care au ieșit la protest în prima zi a stării de alertă în România au fluiere, steaguri și chiar o panglică tricoloră. Au scandat „Demisia!”, „Libertate!”, „Nu ne mai mințiți!” sau „Toate partidele/Aceeași mizerie”.

[youtube]I9u9Do_gxsQ[/youtube]

E de menționat și faptul că, în această după-amiază, mai exact în urmă cu două ore, Jandarmeria Română transmisese următorul mesaj, după ce „în mediul online au fost anunțate mai multe evenimente prin care cetățenii sunt invitați să participe la manifestații publice”:

685 afisari

9 COMENTARII

  1. Afara Afara cu securistii cu pensii speciale din Tara!
    Petrov Petrov nu uita vine vine ziua ta!
    Costa Rica a uitat ca Nuti ne-a fentat cu banii abl plecat .
    Maior a plecat secretele a luat.
    DNA eliberat Luluta UE a ocupat.
    De Elodia s-a uitat de Bica s-a ignorat.
    s-a mai strigat
    Draga Stolo tu pentru noi esti doar un marțafoi.
    Fluture s-a evaporat dar Suceava a scapat.
    Austria da tikete de mici plavanul doar canci.
    500 de euro ne dati, da medici la pulivara luati!
    Nu vrem bani femei frumoase, vrem doar blonde astea bere la terase!
    Cu botnita dispare natia.
    De la atata distantare am ramas fara frecare!
    De cand cu atat izolare ma jur nu ma mai pupa nimeni in cur!
    etc
    dar s-a si fluierat si huiduit sau ridicat mmasca si scuipat de scarba unul zicea la o fotoreporterita speriata ca surdo mutu ala de ce traduce fara masca pe figura dacă il virusa pe domnul Alafat, cutare mutu era si chior nu vedea ca toti au basca asta masca?… De ce Spp nu au un mut pregatit sau daca nu aude de ce nu-i scrie …

  2. Au iesit scursurile si puscariasii din politica . Sa nu li se permita internarea la spital decat in regim de penitenciar .

  3. Si #Rezist sunt aceeași mizerie, niște manipulați și manipulatori. Da, trebuie protestat, trebuie luați cu parul guvernanții și parlamentarii, de la nivel central și local. Să ieșim în stradă toți oamenii cinstiți, sataniștii globaliști și executanții lor NE OMOARĂ. Șo pă ei! Și poate mai punem și ROMÂNI patrioți să conducă ROMÂNIA, nu numai venetici.

    • Perfect adevarat , domnule Trump , cu o mica rectificare : Nu apar peneleu si pe sass , eu doar ii sarut dulce la rozeta si la interpretez manuete din Prokofiev la flautul zbarlit cu gusa . Recunosc , cu opinteli , cat voi m-ai putea , mi-am pregatit coparseul si intalnirea cu tatuka Iosif .

  4. Eu nu inteleg de ce l-a arestat pe domnul Ceausescu si nu pe Severin ? Care e diferenta? Uite azi vine domnul Catarama. Il arestati?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger