AcasăNewsProtest în fața Ministerului Dezvoltării. Reacția ministrului

Protest în fața Ministerului Dezvoltării. Reacția ministrului

După ce mai mulți angajați ai Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației au ieșit, marți dimineață, în fața sediului instituției, nemulțumiți de disponibilizările ce au început să se facă la MLPDA, oficialul guvernamental a transmis precizări cu privire la procesul de reorganizare la nivelul ministerului pe care îl conduce.

Ion Ștefan a făcut trimitere la ordinul pentru aprobarea listei funcțiilor pentru care se organizează examen, la nivelul Ministerului Dezvoltării, precum și a funcțiilor publice vacante puse la dispoziție funcționarilor publici, susținând – într-un mesaj transmis pe pagina oficială de Facebook a Ministerului – că „toată documentația a fost emisă în termenele legale, fiind respectată legislația în vigoare.”

Totodată, liberalul a pus accent pe scopul acestei reorganizări la nivel ministerial. „În calitate de ministru, îi asigur pe toți angajații că reoganizarea are ca obiectiv principal echitatea – muncă corectă răsplătită cu o plată corectă. Nu mai putem susține secretare care încasează același salariu cu cei care au răspundere pe proiecte majore, în valoare de sute de milioane de euro”, subliniază, totodată, Ion Ștefan.

Cât despre protestul de la sediul instituției, ministrul a lăsat să se înțeleagă că angajații MLPDA au tot dreptul să facă acest lucru.

Mesajul integral:

[youtube]f9cps7aW-nY[/youtube]

sursa foto: Facebook/Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei

403 afisari

2 COMENTARII

  1. grinda asta in timp de asa restrangeri de drepturi ar trebui doar sa asigure buna functionare pt oameni nu sa stea doar de a schimba pe criterii politice peste tot si mai ales cu multe rude aduse la borcanul cu miere ca grinda lui nu e reteta nationala!!!!!!!

  2. Ministrul Dezvoltari Ion Stefan, aut, afara. De cand a venit ministru nu a facut nimic bun pentru mnisterul acela. Nu a lansat nicio sesiune de depunere proiecte. Stau proiectele neevaluate de un an de zile. Sa plece el , ca nu stie nimic pe legislatie fonduri, habar nu are. A venit ca sa distruga, nimic altceva. Sa plce si sa nu mai puneti ministriitoti prostii, nu dau 2 bani pe el.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger