AcasăNewsPROTEST in Capitala. Sute de bucuresteni au iesit in strada

PROTEST in Capitala. Sute de bucuresteni au iesit in strada

sursa foto: romaniatv.net

Aproape 200 de bucuresteni au participat, duminica, la un protest pus la cale de Fundatia „Din Suflet, Pentru Suflet”.

sursa foto: romaniatv.net

Bucurestenii au protestat impotriva reprezentantilor Primariei Sectorului 6 care tin inchis de aproximativ doi ani Parcul Drumul Taberei.

Bucurestenii solicita redeschiderea si reamenajarea parcului, plangandu-se ca spatiile verzi au disparut, peste 160 de copaci au disparut, iar in schimb au aparut baruri si restaurante, astfel ca micutii nu mai au pe unde sa se joace.

Parcul Drumul Taberei a fost inchis in 2013. S-a spus atunci ca este inchis pentru renovare si ca lucrarile se vor incheia inainte de sfarsitul lui 2014, dar lucrurile nu au stat asa, parcul fiind in continuare inchis.

„Au taiat arbori, brazi care aveau peste 40 de ani si au ridicat constructii. Au distrus terenurile de joaca pentru copii, spatiile verzi. Vrem sa stim in ce mod s-au dat autorizatii pe domeniul public domnului Borcea, care si-a facut carciumi. Noi nu avem niciun drept, el, puscarias, are toate drepturile. Nu ne mai pot minti. De ani au tot furat. Sunt bani europeni, sunt 18 milioane de euro care au fost furati. Vrem sa se sesizeze institutiile statului. Sa vina sa ancheteze cum au fost investiti banii europeni si cine a luat comisioanele. Parcul nu se deschide pentru ca s-au terminat banii alocati pentru lucrari. Banii au fost furati, iar lucrarile nu au fost terminate. Astazi au incercat sa ne saboteze protestul”, a fost mesajul transmis de protestatari.

In schimb, reprezentantii Primariei sustin ca lucrarile sunt in grafic si ca parcul va fi redeschis in cele mai bune conditii pentru copii si pentru insotitorii acestora.

author avatar
Cristi Ionita
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger