AcasăNewsPROTEST în Capitală, cu 5.000 de oameni și 100 de tractoare, aprobat...

PROTEST în Capitală, cu 5.000 de oameni și 100 de tractoare, aprobat de primarul Nicușor Dan

(sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat joi, 18 ianuarie, că a aprobat un protest în Piața Constituției, pentru 5.000 de persoane, 100 de tractoare și 100 de capete tractor de tir. Decizia vine la peste o săptămână de la începutul protestelor transportatorilor și fermierilor, care s-au desfășurat în mai multe zone ale țării, uneori cu afectarea circulației rutiere.

Primarul Capitalei susține, însă, că protestul aprobat pentru a avea loc în Piața Constituției – timp de trei zile, de duminică până marți – nu va afecta traficul din București.

Așadar, din câte rezultă din scurtul mesaj transmis de către primarul Capitalei, protestul care a primit undă verde pentru a avea loc în Piața Constituției este aprobat pentru 5.000 de oameni, 100 de tractoare și 100 de capete tractor de tir (TIR-uri fără remorcă).

Nicușor Dan: „Am aprobat un protest care nu va afecta traficul din București”

„Am aprobat un protest care nu va afecta traficul din București.

Acesta va avea loc duminică, luni și marți în parcarea din Piața Constituției și a fost aprobat pentru 5000 de persoane, 100 de tractoare și 100 de capete tractor de tir”, a transmis Nicușor Dan, pe Facebook, joi, 18 ianuarie.

Primarul respinsese, recent, o solicitare de protest a transportatorilor și a fermierilor

Decizia anunțată de către primarul Bucureștilor, joi după-amiază, vine după ce zilele trecute Nicușor Dan transmisese public, pe aceeași rețea de socializare, că a respins o cerere de protest a transportatorilor și a fermierilor, pentru un protest în inima Capitalei, cu „ocuparea integrală” a Pieței Victoriei.

Am respins solicitarea de protest a transportatorilor și a fermierilor pentru că nu este rezonabilă.

Aceștia au solicitat explicit ocuparea integrală de vineri până luni a Pieței Victoriei și a străzilor adiacente, pentru 15.000 de mașini si utilaje. Evident ca întregul transport ar fi fost blocat în București.

Cel mai mare protest autorizat cu mașini a avut loc în 2017. Cele 3800 de autoturisme au fost dispuse atunci în Piața Victoriei și de-a lungul Bulevardului Kiseleff, dar fără blocarea circulației.

Dreptul la protest este consfințit de lege, însă fără perturbarea funcționării normale a drumurilor publice sau a transportului în comun.

Vom aproba orice solicitare de protest care respectă legea, așa cum am făcut și până acum”, transmisese, recent, Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Andrei Coman
480 afisari

11 COMENTARII

  1. Proteste mutilate si controlate strict de se curitate , o spoiala de democratie care va disparea si asa cum este acum . le este frica ca-si pierd averile si puterea .

  2. Blocarea VAMILOR, a importurilor de cereale TOXICE si IRADIATE din SATANIA UCRAINA este SOLUTIA ! Romania trebuie sa iasa din organizatia satanista UE pentru ca nu trebuie sa mai accepte JAFUL pe care l-au facut acesti satanisti spurcati ! Romania trebuie sa ceara daune sobolanilor Paduchiosi Criminali de la Pfizer pentru ca ne-au vandut ,,vaccinul” UCIGASH, sa le ceara banii inapoi si despagubiri CRIMINALILOR ! A merge la CRIMINALII de la Guvernul Criminal, sa-i spui Lupului ca ti-a mancat oaia, este o pierdere de timp !
    LA 1907 ROMANII NU AVEAU TRACTOATE, DRUJBE, ESCAVATOARE SI CAMIOANE, DAR ACUM AU ! Asa ca in LEGITIMA APARARE le vor folosi la nevoie, fara sa ceara voie vacarilor cu opt clase care s-au facut Jandarmi. De data aceasta Romania nu mai are armata ca sa traga cu tunurile in popor cum s-a intamplat in 1907, la ordinul CRIMINALILOR PNL de atunci, chiar daca criminalii de azi PNL si PSD, USR, AUR si alti criminali ar vrea acest lucru ! Romanii trebuie sa ceara DEMISIA CRIMINALULUI TRADATOR JEFUITOR Negustor de copii ZoiAnus, DEMISIA Parlamentului Penal Criminal Teradator si Jefuitor, si DEMISIA Guvernului CRIMINAL Penal Tradator si JEFUITOR !!! Exista legi, in frunte cu CONSTITUTIA Romaniei, si legi internationale valabile si in Romania, precum Codul Nuremberg si Conventia de la Geneva 1949 la care Romania este parte, cu care se pot judeca si condamna CRIMINALII, TRADATOIRII si JEFUITORII.
    Romani TREZITI-VA ! Acest al treilea razboi mondial BIOLOGIC trebuie sa se termine cu victoria OMULUI si infrangerea SOBOLANILOR PADUCHIOSI !

  3. Pai. ametitul asta de primar general nu spunea acum cateva zile ca nu le aproba sa intre in capitala ?

  4. ” și 100 de capete tractor de tir. ”
    De care tir? Sportiv sau de vanatoare? „Tirurile” alea se numesc autotractor cu sa, nicidecum tir.

  5. @ În spatele tractoarelor
    Se-ascund revendicări,
    Ce nu fuseră date
    În aste publicări , ?

  6. &
    Hai că vin ăia și protestează, însă tractoarele ce zic , ?
    -Pr, pr, pr, pr, pr, pr, pr, pr, pr , !
    ‘ ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger