AcasăNewsProtest în Bucureşti, pentru susţinerea poporului palestinian. Autorităţile, în alertă! (VIDEO)

Protest în Bucureşti, pentru susţinerea poporului palestinian. Autorităţile, în alertă! (VIDEO)

protestREVOLUȚIE la Belgrad! Protest masiv, autostradă blocată de mii de manifestanți - VIDEO / foto: Twitter @FAZ_Vermischtes

Un protest pro-poporul palestinian se desfăşoară sâmbătă, în Bucureşti, în alveola centrală a Parcului Izvor. Sute de oameni îşi arată susţinerea faţă de teroarea la care sunt supuşi civilii din Fâşia Gaza.

Asociația Comunității Palestiniene din România a obținut avizele necesare desfășurării unui „Marș de protest împotriva uciderii în masă de către Israel a civililor din Fâșia Gaza”.

Două milioane de oameni, în suferinţă

Organizatorii protestului pro-Palestina, de la Bucureşti, „fac un apel tuturor românilor la solidaritate cu cele peste două milioane de oameni Fâșia Gaza, cel mai mare lagăr de concentrare din istorie, care se află, de aproape o luna de zile, sub bombardamentele și asalturile forțelor de ocupație israeliene.”

Protestatarii cer oprirea bombardamentelor din Fâșia Gaza și recunoașterea statului palestinian. Aproape 500 de manifestanți îşi arată solidaritatea faţă de palestinieni.

George Soros, bani pentru proteste pro-Hamas

Altfel, o analiză The New York Post arată că miliardarul maghiar-evreu George Soros a direcționat peste 15 milioane de dolari către unele din grupurile din spatele recentelor proteste pro-Hamas din SUA.

Sursa amintită a relatat că Adalah a co-sponsorizat, de asemenea, un miting în Bryant Park din New York, pe 20 octombrie, unde protestatarii au strigat scandări antisemite și au fluturat o pancartă cu mesajul „Nu condamn Hamas”.

Grupul a organizat un protest numit „Inundă Brooklyn pentru Palestina” în Bay Ridge, Brooklyn, la 21 octombrie. „Protestatarii au cerut eradicarea Israelului și au ținut o pancartă cu steagul israelian într-un coș de gunoi pe care scria „Vă rugăm să păstrați lumea curată!”.

author avatar
Andrei Ștefan
781 afisari

16 COMENTARII

  1. Ca la radio Erevan: sutele de protestatari sunt de fapt câteva zeci de amețiți, și nu protestează, ci stau la coadă la covrigi… Slavă Domnului că musulmanii nu s-au aciut prin România, probabil în virtutea capitulațiilor din Evul Mediu, care le interziceau să se așeze pe pământ românesc. Nimic nou sub soare..

  2. Ar trebui să fie mii, zeci de mii.
    Dar de unde, mămăligile îngrămădite nu au ieșit în stradă pentru ei, darămite pentru alții.

  3. N-am avut experiente bune nici cu evreii si nici cu musulmanii. Ca gandire, in raport cu un crestin ortodox, au aceeasi atitudine talibana. Din nou, ca si in cazul cu Ucraina, asta nu este razboiul nostru!

    • Băi, nevoie de neuroni, nu e războiu’ nostru dar ce se întâmplă acolo încalcă regulile internaționale, legile internațonale. Și asta ar trebui să ne intereseze. Pricepi diferența?

  4. Nici un protest fata de omorarea, femelor, tinerilor , copiilor israelieni in mod bestial de catre
    criminali din HAMAS. .

  5. E tot mai greu sa iesi in strada. Lumea a emai comoda, nu este reszultat imediat, mai sant si persecutii. TRebuie sa arda tare de tot ca sa o faci.

  6. Iesitul in strada e o manevra psihologica de detensionare a maselor. Daca striga unii ce gandesc majoritatea, se potolesc toti. Cei ce striga nu vor sa obtina nimic, decat sa taca majoritatea.
    Si …romanul e prost un timp, apoi incepe sa priceapa. Problema majora e tot sistemul care conduce tara, jaful generalizat si loaze peste tot !

  7. Autoritatile in alerta ! un pîrț tras in central park este mai mediatizat decat o bomba de 100 kg in Bucuresti . nu intereseaza pe nimeni de Romania , doar la tv se umfla toate pentru audienta .

    • Barosane, normal că sunt în alertă. E OBLIGAȚIA LOR, MESERIA LOR, INTRĂ ÎN „FIȘA POSTULUI” LA EI.
      Că nu îi interesează pe amerloci ce se întâmplă în colonia mămăligarilor, e deja partea a doua.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger