AcasăNewsProtest impotriva nimicului

Protest impotriva nimicului

Protestul de la Universitate va aduna cateva sute de mii de persoane, zic unii. Depinde de cate ori sunt numarate

Sambata, mare protest anuntat la Piata Universitatii. Vezi Doamne, toata tara se aduna acolo. Haide, bre, ca n-aveti loc toti, nu va mai luati dupa gura lui Rares Bogdan. Inca mai cred ca poate vin la vreun film, la vreo piesa de teatru, sa le mai creasca nivelul de cultura. Poate vin la Biblioteca Nationala, sa rasfoiasca tot ce tine de filosofia ezoterica hindusa. Nu cred ca vin sa mai faca vreun scandal, mobilizati de niste ONG-uri pe care nu le controleaza nimeni.

Protestul de la Universitate va aduna cateva sute de mii de persoane zic unii Depinde de cate ori sunt numarate

Daca e sa vina sa-i faca iures lui Iohannis, ar trebui sa-si instaleze tabara de propaganda si zgomote la Cotroceni, mai ales ca jupanul nu-i acasa. Ca doar Iohannis a desemnat-o pe Dancila prim-ministru, nu Piata Universitatii. De la legile Justitiei si pana la ciorapii flausati chinezesti au protestat, de-a lungul timpului, impotriva a tot ce le-a iesit in cale. Au uitat sa protesteze impotriva lui Ciolos si a Guvernului Zero, condus de el. N-au protestat nici impotriva USR, partidul care mai are putin si salveaza inclusiv planeta, nici a unui PNL care umbla ca o musca beata in cautarea propriului program si a doctrinei. E drept ca Iohannis le-a dat cea mai mare teapa, acceptand propunerea PSD, dupa cum spun ei, dar este idolul lor. Si, ce sa-i reproseze, ca s-a culcat cu alta femeie in patul conjugal pe care il imparteau? Ca a facut ochi dulci PSD si pe ei i-a lasat de izbeliste? Si ce daca? In viata oricarui barbat vine o vreme cand se indragosteste de un alt harem politic, la umbra Constitutiei. Pacat ca nu vin cu masinile, ca sa o oblige pe Firea sa faca naibii locuri de parcare. Ce vor ei? Nu e clar pentru nimeni. Poate nu vor nimic. Dar macar e bine sa protesteze si impotriva nimicului, microbul care le chinuie mintea obosita de sloganuri, si impotriva caruia nu s-au inventat antibiotice.

author avatar
Valentin Boeru
1.983 afisari

4 COMENTARII

  1. – HAIDUCIA IN RO ESTE ATAT DE COMPLEXA INCAT E POSIBIL SA INTERVINA N.A.T.O./ NATO POATE SA DESEMNEZE UN PREMIER MILITAR . In democratia balcanica recenta GRECIA si TURCIA au avut perioade cand GUVERNELE lor au fost conduse de catre GENERALI MILITARI pentru a readuce in coordonate normale mersul istorie acestor state.
    – In SPANIA prima tara din UE unde s-a impus infiintarea P.N.A. (ce are doar 50 de angajati, desi populatia este de aproape de 4 ori mai mare decat a RO care este al doilea stat cu PNA transformat in D.N.A ) SOCIETATEA CIVILA ORGANIZATA odata cu infiintarea acestui parchet a solicitat si obtinut desemnarea MINISTRILOR la; JUSTITIE, FINANTE si la INTERNE avand de fapt controlul total asupra celor trei ministere.

  2. As fi curios daca cel putin aceasta manifestatuie este autorizata daca nu sa se aplice legea iar organele de ordine sa actioneze asa cum se face in Germania ,Franta ,Anglia si alte tari care se pretind a fi democratice . Pe aceasta cale va anunt caci dupa data de 01 02 2018 vom incepe actiuni de protest in fata Caselor de Pensii judetene pensionarii discriminati si batjocoriti prin acel recalcul al pensiilor pentru grupele de munca SPECIALA,I si II (MINERI,PREPARATORI,METALURGISTI,SIDERURGISTI etc.) Guvernantii actuali si chiar doamna Olguta Vasilescu s-au scuzat si se scuza in continuare da faptul ca legea a fost data de Guvernul Tehnocrat. ASa este numai ca dupa primele calcule s-a vazut ca la peste 95% punctajul scade si atunci trebuia sa se opreasca cu batjocura si sa modifice legea. Nu au facut si se pare ca nu au intentia sa o faca nici prin noua lege a pensiilor. Au preferat sa arate cu degetul spre tehnocrati in intentia acestora dea scadea pensiile iar PSD-ul apareca un mare salvator introducind un aliniat prin care celor care le iese punctajul mai mic ramine cu cel care la avut inainte de recalcul ( HALAL CORECTIE).Deci daca tehnocrtii arfi dat prin prostia lor olege care sa ne taie capetele PSD-ul urma sa vina doar cu taierea unei miini lucru care ne permite totusi sa traim cu handicap RUSINE. NImeni nu mai vorbeste nimic despre pensiile noastre de aceea consider catrebuie sa facem aceste manifastatii si nu numai NOROC BUN

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger