AcasăNewsProtest finantat din strainatate? Iohannis: Nu am astfel de date

Protest finantat din strainatate? Iohannis: Nu am astfel de date

Oficial, cei doi ne iubesc si vor binele tarii. Din strada, se vede insa ca doar se alearga plini de fente

Intrebat – in cadrul declaratiei de presa comune sustinute alaturi de premierul olandez dupa intrevederea avuta miercuri dupa-amiaza la Cotroceni – cum comenteaza acuzatiile ca protestul din 10 august ar fi fost finantat din strainatate, Klaus Iohannis a dat un raspuns scurt.

„Nu am astfel de date”, a afirmat Iohannis, fara sa faca si alte precizari pe acest subiect.

Precizarea facuta de catre seful statului vine dupa ce recent Liviu Dragnea sustinea, la un post TV, ca „sunt suficiente elemente ca sa vorbim de o tentativa de lovitura de stat. Au fost proteste finantate, se pare ca si din extern”.

author avatar
Andrei Coman
386 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce ati fi vrut sa spuna, ca „Onegheurile noastre au fost finantate de onegheurile lor”, ca tocmai de-aia s-a intalnit cu premierul Olandei, sa-i justifice de ce nu s-a reusit instalarea „guvernului meu II”, dupa atata finantare a „romanilor mei”?! Sau sa recunoasca ca a pierdut cursa pentru al doilea mandat inainte de a-l termina pe primul, ca securistii s-au saturat de puturosenia sa si l-au dezgropat pe Ciolos, ca e mai previzibil si are nevasta mai „comerciala”, asa ca nu mai vorbeste nimeni cu el?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger