AcasăNewsProtest de amploare in fata Guvernului: "Micsorati taxele si impozitele"

Protest de amploare in fata Guvernului: „Micsorati taxele si impozitele”

Sute de persoane au iesit, miercuri, in strada, pentru a protesta impotriva politicilor duse de Guvernul Romaniei.

Oamenii, reprezentanti ai unor organizatii de revolutionari, au mai multe solicitari, insa principala este reducerea taxelor si impozitelor.

Conform B1 TV, revolutionarii vor cresterea nivelului de trai in Romania si acordarea tuturor indemnizatiilor prevazute de lege.

Participantii la protest au avut numeroase pancarte, pe unele dintre acestea putandu-se citi „Stop taxelor si impozitelor”, „Nu mai suspendati legi” sau „Vrem o justitie libera si independenta”.

Unul dintre liderii revolutionarilor a precizat ca „protestul a fost organizat impotriva guvernantilor care, prin marirea taxelor si impozitelor, a pretului la gaze, combustibil si energie si, nu in ultimul rand, prin mizeria de taxa denumita taxa pe stalp, afecteaza in mod grav nivelul de trai al cetatenilor”.

De asemenea, revolutionarii solicita si respectarea statului de drept, „pentru ca altfel am avea toti de suferit. Banii cheltuiti pentru un eventual referendum pentru demiterea presedintelui Traian Basescu ar trebui sa fie directionati catre oamenii bolnavi”.

author avatar
Cristi Ionita
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger