AcasăNewsProtest cu vopsea la Ministerul Sanatatii

Protest cu vopsea la Ministerul Sanatatii

Intrarea cladirii de pe strada Cristian Popisteanu din sectorul 1 al Capitalei, care adaposteste sediul Ministerului Sanatatii a capatat, in doar cateva minute, o alta culoare decat cenusiul obisnuit.

Totul in urma unui protest spontan al mai multor tineri care purtau halate albe, masti chirurgicale si bonete medicale si aveau cu ei un banner alb, pe care scria, cu litere mari si negre „Stergem urmele crimei”.

Pe langa „arsenalul” specific tagmei medicale si inscrisul din care reiesea mesajul protestului lor, ca reactie la intreg scandalul dezinfectiantilor din spitale, persoanele au adus cu ele si vopsea rosie, pe care au urnat-o pe trepte si pe zona de la intrarea in sediul ministerului condus de Patriciu Achimas Cadariu, iar apoi au imprastiat-o cu ajutorul unor mopuri.

Trebuie spus faptul ca la fata locului au venit si mai multi jandarmi. Ramane de vazut daca acestia se gandesc sa ia vreo masura la adresa tinerilor, pentru gestul lor spontan prin care au ales sa-si arate nemultumirea fata de chestiunea ajunsa inclusiv in atentia Parchetului General.

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger