AcasăNewsProtest cu incidente la Oltchim. Un barbat a lesinat! VIDEO

Protest cu incidente la Oltchim. Un barbat a lesinat! VIDEO

(foto: realitatea.net)

Peste 500 de persoane s-au adunat in fata Oltchim pentru a protesta din cauza salariilor restante. Un barbat a lesinat la sosirea ministrului Liviu Pop.

(foto: realitatea.net)

Un barbat a lesinat, joi, in fata combinatului Oltchim in timpul unui protest la care iau parte peste 500 de persoane, 15 dintre acestea aflandu-se in greva foamei.

Evenimentul a avut loc in momentul in care Liviu Pop, ministrul delegat pentru Dialog Social, a sosit la fata locului pentru a discuta cu protestatarii aflati la fata locului.

Mai exact, informeaza realitatea.net, in clipa in care incerca sa intre in cladirea pavilionului administrativ al combinatului, la discutii cu conducerea unitatii si cu ministrul Liviu Pop, barbatului i s-a facut rau si a cazut, lovindu-se la cap.

In scurt timp la fata locului s-a prezentat un echipaj medical care i-a acordat primul ajutor, barbatul fiind luat de la protest pe targa.

Sosirea lui Liviu Pop la protest a fost una neinspirata, acesta primind un cor de huiduieli din partea protestatarilor care au scandat „Hotii, hotii!”. In plus, participantii la protest i-au reprosat ca Guvernul nu si-a tinut promisiunile in ceea ce priveste plata salariilor restante si au cerut ca premierul Victor Ponta sa vina sa discute cu ei

„O sa avem o intalnire. Am spus ca in sapte zile vom gasi solutii, s-a achitat avansul pe iulie si urmeaza sa achitam integral salariile pentru iulie si august. S-au respectat toate promisiunile, urmeaza sa gasim solutii in continuare”, a declarat Liviu Pop.

Peste 300 de persoane au protestat in fata combinatului Oltchim si miercuri, atunci ei cerand demisia liderului sindical Mihai Diculoiu.

Angajatii combinatului care au luat miercuri la protest si-au petrecut noaptea intr-un cort aflat in pavilionul administrativ, timp in care au fost monitorizati de catre medicii policlinicii de pe platforma Oltchim.

author avatar
Ionut Zgimbau
388 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger